Sylvester Stallone divorțează după 25 de ani de căsnicie. Fosta soție l-a acuzat că ”a risipit bunurile conjugale”

Sylvester Stallone divorțează. La 76 de ani, Rocky și soția, Jennifer Favin au decis să pună capăt mariajului lor ce a durat 25 de ani. Starul Hollywood-ului a precizat că divorțul se va produce pe cale amiabilă.

Soția vedetei, cea care i-a dăruit trei fete actorului (Scarlet-20 ani, Sistine-24 și Sophia-25 ani) , a înaintat cererea de divorț în urmă cu o săptămână. Se pare că decizia de a divorța au luat-o anul trecut, chiar au scos imensa lor vilă din California la vânzare, proprietate colosală pe care a cumpărat-o solista Adele. Potrivit documentelor de divorț obținute de DailyMail, ea susține că Stallone „s-a implicat în disiparea, epuizarea și risipa intenționată a bunurilor conjugale, care a avut un impact economic negativ asupra patrimoniului conjugal”

Sylvester Stallone divorțează după o căsnicie de 25 de ani!

”Deși nu vom mai fi căsătoriți, voi prețui mereu relația de peste 30 de ani pe care am împărtășit-o și știu că amândoi suntem dedicați fetelor noastre frumoase”, a spus Jennifer Flavin pentru revista People.

”Fetele sunt prioritatea mea. Nimic nu mai contează. Noi 4 pentru totdeauna”, a scris recent Sylvester Stallone pe conturile sale de socializare. Sly a acoperit și tatuajul dedicat soției sale de pe picepsul său drept, înlocuindu-i chipul cu Butkus, mastiff-ul celebrului personaj Rocky din seria de filme care i-au adus mult succes.

Câți bani poți să faci la ”Tu urmezi”, noua emisiune a lui Dan Negru

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed