Caterincă, dar pe bani! Bobiţă, Giani, Celentano şi Dorel din Las Fierbinți și-au propus să aibă sub bradul de Crăciun 60.000 de euro din 2 spectacole

Bobiţă, Giani, Celentano, şi Dorel sar din sărăcia satului virtual Las Fierbinți direct în centrul orașului, la Sala Palatului. Și-au propus să aibă sub bradul de Crăciun 60.000 de euro din 2 spectacole.

Cu două spectacole de umor în luna cadourilor și a Crăciunului, Mihai Bobonete, Adrian Vancică, Costi Diţă şi Mihai Rait Dragomir revin după pauza cauzată de pandemie cu două show-uri de glume ”necezurate”, intitulate ”Back in business” (18-19 decembrie a.c.). Spectacole care, de au loc cu sala de bilete închisă, le asigură o primă generoasă de Crăciun, căci noile lor glume se livrează cu pretenții noi, având în vedere că cele mai scumpe bilete costă 300 de lei, iar cele mai ieftine, 100 de lei.

Bobiţă, Giani, Celentano, şi Dorel din Las Fierbinți și-au propus să-i facă concurență lui Ștefan Bănică Jr.

Bobiţă, Giani, Celentano, şi Dorel din Las Fierbinți îi fac concurență lui Ștefan Bănică jr. Și-au propus să aibă sub bradul de Crăciun 60.000 de euro din 2 spectacole.

Fiecare sfârșit de an a devenit o șansă pe care cei patru o fructifică intens căci, în restul anului, glumele lor ”se vând” în cluburi de stand up. Unde, de multe ori comicii se mulțumesc cu banii strânşi din biletele.

Cu aceste două spectacole, Celentano, Bobiţă, Giani şi Dorel au devenit o reală concurență pentru  Ștefan Bănică Jr. solistul ce deține recordul la număr de bilete vândute la spectacolele sale din fiecare ultimă lună a anului, la Sala Palatului. După doi ani de pauză, Bănică Jr a anunțat tot două show-uri la Sala Palatului.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed