Romanița Iovan, o viață cu rate la bănci. Cu ajutorul unui credit a ridicat o clădire de birouri pe care le-a închiriat!

Romaniței Iovan nu îi este rușine să recunoască faptul că a avut și are credite la banci. Împrumuturi indispensabile dezvoltării proiectelor sale.

Apreciat designer vestimentar și femeie de afaceri, Romanița (58 de ani) conduce de mai mult de 30 de ani propria casă de modă, una dintre cele mai apreciate în high life-ul autohton. O continuare firească a carierei sale de model și manechin începută în anii socialismului.

 Romanița Iovan a construit primul imobil cu spații de birouri în 1999 și a adus în România branduri cunoscute pe plan internațional prin magazinele sale deschise în București. Toate realizările sale au avut la bază, pe lângă un plan de afaceri temeinic și credite bancare.

romanita-iovan

Romanița Iovan, dependentă de rate la bănci. Cu ajutorul unui credit a ridicat o clădire de birouri de închiriat!

„Am făcut foarte multe credite pe societate. Eu așa m-am dezvoltat. Toate investițiile mele importante, cum ar fi imobilul meu de birouri pe care l-am construit acum 20 și ceva de ani, l-am construit pe credit. Imobilul din Primăverii tot pe credit. Eu sunt de partea relației cu băncile. OK, că acum ROBOR-ul și creditele au devenit foarte periculoase pentru fiecare pentru noi. După părerea mea, dacă ești un om cinstit, nu ai cum să te dezvolți dacă nu apelezi la bănci”, crede Romanița Iovan, creatoare de modă de recunoaștere internațională, ale cărei ținute au fost purtate de mari vedete precum Lisa Rinna, Kelly Rutherford, McKenzie Westmore orui Brittny Gastineau la festivități marcante, precum ceremonia de decernare a Premiilor Emmy ori coperți de reviste consecrate.


Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed