Nu mai cântă dar Lavina Pârva te îmbracă! Afacerea cu treninguri a soției lui Bănică Jr. s-a transformat într-un mare magazin vestimentar

Lavinia Pârva a ajuns de la o preocupare născută în perioada restricțiilor la o afacere profitabilă.

Soția lui Bănică Jr. a plecat la drum cu propriile treininguri scoase pe ”taraba” online și a dezvoltat magazinul care s-a transformat într-un ”mall virtual”.

De când a devenit mămică, activitatea muzicală nu a mai fost prioritară frumoasei soliste (37 ani) care s-a focusat pe afacerea online cu haine, mai nou scoase sub propriul brand, Lavinia Shop.

 Magazin unde vinde mai tot ce are nevoie o femeie practică, care este totodată mămică, și este interesată -de asemenea-, și de haine pentru copii. Lavinia are în ofertă: costume, rochii, fuste, bluze, hanorace, salopete, pantaloni, echipament sport și pentru acasă (pijamale, treininguri), geci ori veste care au căutare și se vând la prețuri nu chiar modeste. Spre exemplu un costum costa 550 lei, un trening costă circa 495 lei, o rochie 499 iar o pajama circa 300 lei.

Topul celor mai scumpe nunți din showbiz-ul românesc! Petrecerile luxoase care au rămas în istorie

Nu mai cântă dar Lavina Pârva te îmbracă! A dezvoltat un magazin vestimentar generos

”Fiind atașată de outfit-urile confortabile și de calitate, simțindu-mă comod învăluită în țesături delicate de bumbac, am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică și îndrăzneață totodată. Și, pentru că mereu am simțit că frumusețea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea și bunul gust. Pentru că mă consider o persoană pretențioasă în ceea ce privește vestimentația mea, nu mi-a fost facil să găsesc articole cu care să rezonez zilnic. Astfel, am început să caut un atelier de croitorie și am conceput prima colecția a brandului”, spune Lavinia, fosta component a duoului Spicy.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed