Jeff Bezzos s-a logodit cu amanta sa! Cel mai bogat om de pe planetă și-a cerut iubita pe iahtul său de jumătate de miliard de $

Jeff Bezzos, cel mai bogat om de pe planetă, s-a logodit cu fosta vedetă de televiziune Lauren Sanchez. Presa de peste ocean scrie că cei doi s-au apropiat în urmă cu șapte ani, când fiecare era căsătorit.

Conform Sky News, momentul s-ar fi petrecut în weekend, pe noul iaht al mogulului (averea sa este estimată la circa 140 miliarde dolari), cea mai scumpă ambarcațiune privată din lume, pe care ar fi plătit circa jumătate de miliard de dolari. Lauren Sanchez a fost surprinsă de paparazzi luni, și avea pe degetul de la mâna stângă un inel cu diamant.

Jeff Bezzos s-a logodit cu fosta sa amantă, Lauren Sanchez

Jeff Bezzos și Lauren Sanchez ar fi început o aventură pe care tabloidele au evidențiat-o în urmă cu mai mulți ani. Au divorțat în același timp, Bezzos de romanciera MacKenzie, iar Lauren de Patrick Whitesell.

Bezzos (59 ani), celebrul miliardar care a ajuns în spațiu, are paru copii cu scriitoarea care, după divorț, s-a ales cu 35 miliarde de dolari. Și Lauren Sanchez (53 ani) are trei copii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed