x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(7) "politic"

Acestea sunt cifrele SONDAJULUI SECRET al PSD. DĂNCILĂ, probleme mari

Gabriela Firea ocupă primul loc în sondajul secret comandat de PSD.

Author: Mihai Voican | Sursa: DIGI24 | Publicat: 18.07.2019, 12:09

Viorica Dăncilă a convocat CEX al PSD pentru ziua de marți, cu intenția de a se anunța pe sine drept candidat la alegerile prezidențiale. Urmează Congresul pentru validarea statutară a candidatului PSD la prezidențiale, programat pentru data de 3 august. Planurile Vioricăi Dăncilă se complică însă din cauza Gabrielei Firea, care își pregătește intens propria candidatură pentru Cotroceni. Săptămâna viitoare vor avea loc negocieri Firea-Tăriceanu-Ponta pentru formarea unei alianțe în jurul actualului Primar General.

 

Războiul dintre Gabriela Firea şi Viorica Dăncilă este departe de a se fi încheiat. După ce Dăncilă şi Firea au avut un schimb de replici în ultima şedinţă a Comitetului Executiv Naţional în legătură cu o eventuală candidatură, preşedintele PSD vrea să se asigure că ea este cea pe care o desemnează partidul.

 

Sunt însă lideri care, în baza sondajelor interne, sunt nemulţumiţi că PSD merge pe mâna unui candidat slab cotat.

 

Sondajele nu au fost încă prezentate oficial, însă rezulatatelor lor sunt deja cunoscute. Public, liderii partidului afirmă că în sondajele pentru stabilirea prezidenţiabilului au fost incluşi doar cei care şi-au exprimat intenţia de a candidat.

 

Însă, conform unor surse din PSD, casele de sondare cu care a lucrat partidul le-au măsurat atât pe Viorica Dăncilă cât şi pe Gabriela Firea pentru alegerile prezidenţiale.

 

Datele din sodaj o plasează pe Gabriela Firea pe primul loc în preferinţele electoratului PSD.

 

Articolul integral pe DIGI24