AcasăMoney&PeopleAlbertina Ionescu s-a căsătorit. Vedeta televiziunii publice are și o afacere inedită!

Albertina Ionescu s-a căsătorit. Vedeta televiziunii publice are și o afacere inedită!

Albertina Ionescu s-a căsătorit. Frumoasa televiziunii publice, una dintre cele mai sexy prezentatoare de televiziune de la noi, a spus ”Da!” iubitului său, jurnalistul Constantin Opriș.

 S-a întâmplat la 40 de ani, vârstă până la care Albertina  a trecut prin mai multe relații (cu omul de afaceri Adrian Ispravnic, jurnalistul Valentin Butnaru) și o căsătorie, cu fostul său coleg, Ștefan Lungu. Întotdeauna extrem de discretă în ceea ce privește viața sa privată, Albertina Ionescu l-a cunoscut pe actualul său soț la un eveniment.

Însăși cununia lor a fost un eveniment de familie, discret, trâmbițat doar printr-un scurt film video pe Instagram, fără alte detalii despre căsătoria religiosă ori petrecerea de nuntă. ”În urmă cu câţiva ani, privirile noastre s-au întâlnit total întâmplător, de câteva ori, apoi ne-am dorit să ne cunoaştem cu adevărat.

Acum doi ani, am schimbat primele cuvinte şi am decis să ieşim la cină.Am descoperit pasiuni comune, de la aceeaşi meserie, până la gastronomie, călătorii, cărţi, muzică, arta de a trăi frumos şi bucuriile zilnice. Chiar şi alergiile sunt comune”, povestea Albertina despre întâlnirea cu actualul său soț.

Albertina Ionescu s-a căsătorit. Vedeta televiziunii publice are și o afacere inedită!

Albertina Ionescu a debutat în programele televiziunii publice alături de la fel de frumoasa Malvina Cservenschi, actualmente proprietarea unui magazin de bijuterii. Cele două au rămas prietene, ba chiar Maldvina  a încurajat-o către un business. Albertina și-a lansat propria colecție de inedite genți ce-i poartă numele și care au și extrabaterie și încărcător pentru telefon.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.