Alexandra Stan recunoaște că își cumpără haine second-hand! ”Susțin purtarea hainelor reciclate, vintage”

Cine ar fi putut jura că Alexandra Stan intră vreodată într-un magazin second hand. Și totuși solistei ale cărei melodii au fost în topuri pe patru continente și a generat peste un milioan de euro din activitatea sa concertistică, nu îi este rușine să recunoască că face asta des.

În mediul online shooting-urile sale fotografice au transformat-o într-o vedetă extrem de populară cu multe contracte de imagine, mai ales datorită originalității dar și ”modestiei” vestimentare la care apelează când își acoperă formele sexy. Asta și datorită garderobei sale.

Alexandra (33 ani), una din vedetele pop care au reușit să se bucure de faimă internațională ani la rând, este de acord cu încetarea producției de haine de blană, dar recomandă iubitoarelor de astfel de ținute elegante să facă ceea și ea nu ascunde că face: să le ia de la second hand.

Alexandra Stan:”Cred că e bine să cumpărați o haină de blană de epocă, haină de piele naturală de la un magazin second hand

”Am văzut că statul California a interzis producția de blănuri noi și sunt total de acord. Cred că e bine să cumpărați o haină de blană de epocă, haină de piele naturală de la un magazin second hand, exact ca aceasta (FOTO-n.r.), dar și bijuterii ca ale mele făcute prin anii ‘80”, încurajează Alexandra Stan, model pentru multe adolescente care se inspiră din look-urile sale excentrice. Tot prin exemplul său, solista militează împotriva încetării producerii de haine din plastic.

Fiica legendarului Elvis Presley, Lisa Marie Presley a murit la 54 de ani. Avea o moștenire perpetuă de circa 20 milioane de $ anual

Alexandra Stan recunoaște că își cumpără haine second-hand! ”Susțin purtarea hainelor reciclate, vintage”

”Imaginați-vă câte stricăciuni a făcut pe planetă în ultimii 40 de ani producerea de haine din plastic pe care le portăm doar un sezon. Susțin cumpărarea și purtarea hainelor reciclate, vintage”, adaugă Alexandra Stan care încearcă să convingă prin propriul exemplu că în magazinele vintage ori cele cu haine la mâna a doua găsește de multe ori lucruri mult mai atractive, deloc comune ori plictisitoare.

Alexandra a mai recunoscut că și atunci când se află în occident tot astfel de magazine frecventează, mai ales cele din Londra.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed