Ameninţări tip Ku Klux Klan în USR: “Poţi să te duci să te spânzuri singură”

0
7
Ameninţări tip Ku Klux Klan în USR: “Poţi să te duci să te spânzuri singură”

Voci din USR au acuzat faptul că în proximitatea lui Dan Barna a apărut un personaj agresiv, de natură să-i intimideze pe opozanţii acestuia. Astfel, la şedinţa de Birou Naţional de joi, şedinţă la care o persoană a fost exclusă şi alte patru sancţionate cu suspendarea, lângă liderul USR a stat, mai toată seara, Iulian Drăghici, membru USR Sector 2, care – potrivit criticilor – a reuşit să se remarce prin derapaje grave.

 

Una dintre persoanele care au participat la şedinţa respectivă s-a declarat intimidată de acest personaj, dezvăluind că acesta a postat pe unul dintre grupurile interne ale USR o fotografie cu un pitic de ciocolată spânzurat, înconjurat de alte figurine care purtau glugi ale faimoasei grupări criminale Ku Klux Klan.

 

Această imagine este de natură a da fiori, a declarat (sub protecţia anonimatului) persoana care ne-a sesizat incidentul, precizând că Oli Ardelean, exclusă recent din USR după critici la adresa lui Dan Barna, are la profil o fotografie cu un pitic şi că după ce aceasta a fost dată afară din partid, mai mulţi userişti şi-au pus la profil, în semn de solidaritate cu ea, piticul respectiv.

 

În accepţiunea persoanei care a reclamat situaţia, fotografia pusă de Drăghici poate fi interpretată ca o ameninţare la adresa tuturor acestora.

 

Articol integral pe EPOCH TIMES