Andreea Esca, aniversare specială la 50 de ani! Și-a dus prietenii departe de țară, într-o vacanță surpriză /FOTO

O dată împlinește Andreea Esca 50 de ani! Vedeta știrilor Pro Tv dintotdeauna le-a dat o veste nesperată prietenilor săi, pe care i-a invitat să o însoțească de ziua sa (aniversare ce va avea loc luni), într-o destinație surpriză.

Sărbătorita lunii, Andreea Esca le-a dat întâlnire acestora la aeroport, unde au aflat care este destinația pentru megapetrecerea celei mai cunoscute știriste de la noi. Printre cei pe care vedeta Pro TV i-a luat în vacanța sa aniversară s-au numărat: Camelia Șucu, coregraful Mihai Petre, Dana Rogoz și soțul său, regizorul Radu Dragomir, chef Adrian Hădean și Lucian Mîndruță care nu s-a abținut să nu desconspire originalele planuri ale sărbătoritei: ”N-am știut până la ora asta unde plecăm. Din zece în zece ani, așa e ziua Escăi: surpriză. Azi? Știm deocamdată linia aeriana, așa că va fi probabil undeva în Orient. Stai, cât face? 50. Da, nici mie nu-mi vine să cred!”

Andreea Esca, aniversare specială la 50 de ani!

Andreea Esca, aniversare specială la 50 de ani!

Andreea Esca s-a născut pe 29 august 1972 și și-a început cariera jurnalistică la Soti TV, primul post de televiziune independendent din România. A învățat meserie în redacția popularului post de televiziune CNN, chiar în Statele Unite, alături de studenți din întreaga lume. Știrista, studentă pe atunci, a ajuns peste ocean cu o bursă.

Starul pop Mr. President, impresionat de însușirile Olguței Vasilescu:”Așa primar frumos aveți”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed