Angajări la Gașca Zurli! ”Au plecat zeci de oameni în 17 ani. Au venit alții!”

Angajări la Gașca Zurli! Cel mai cunoscut teatru muzical privat pentru copii se primenește după plecarea din echipă a câtorva actori ce s-au aflat în spatele câtorva persoaje populare.

Au ales să iasă din povestea găștii, Fetița Zurli (Vero Căliman, care a plecat după 18 ani din sânul echipei), Truli (Răzvan Marina) și Lulu Varodi (Bucătărașul Lulu), amândoi după 13 ani de spectacole.

Angajări la Gașca Zurli! ”Zurli nu se oprește. O să mergem mai departe cu Gașca Zurli, cu mine, cu oameni vechi și oameni noi. Mai trebuie să ajungem în 275 de orașe din România ca să putem spune că am ajuns măcar o dată în fiecare oraș din țară și o să mă gândesc ce fac mai departe. Au plecat zeci de oameni în 17 ani. Au venit alții. Am găsit puterea să iau fiecare provocare ca pe o ocazie să transform Zurli în ceva și mai bun. Sunt sigură ca și de data asta e la fel. Am șansa să-l fac nemuritor. Valorile Zurli le găsiți în cântece, în povești, în personaje și, din fericire, toate acestea sunt create de mine. Nimeni nu poate să plece cu nimic din ceea ce aparține copiilor și al lor trebuie să rămână”, spune Mirela Retegan, cea care a inventat  povestea Zurli, un proiect de show de mare succes a cărui cifră de afaceri a sărit de 5 milioane de euro în ultimii 10 ani.

 Angajări la Gașca Zurli! ”Oamenii care le-au interpretat vin și pleacă. Personajele trebuie să ajungă mai departe în inimile copiilor români care trăiesc în toate colțurile României și ale lumii, în spitale, în școli, la țară și la oraș. Zurli merge mai departe cu toți oamenii care vor să muncească alături de mine și să facă mai frumoase viețile copiilor din România! Zurli nu mai e doar brandul creat de mine. Zurli e astăzi un brand de țară și dincolo de beneficii are o imensă responsabilitatea – să păstreze magia din viața copiilor. Iar eu o să am grijă ca asta să se întâmple”, adaugă Mirela Retegan care așteaptă scrisori de intenție pe site-ul ”Găștii Zurli”: ”Avem nevoie de mulți oameni ca să facem ce ne-am propus. Căutăm artiști, animatori, sunetiști, șoferi, vânzători, oameni de social media!”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed