Autoritățile vor să transforme Mamaia într-o destinație de top. Este posibil?

Reprezentanții Organizației Patronale Mamaia – Constanța, ai Asociației Patronale Resto Constanța și ai Organizației Patronale Marea Mamaia Constanța s-au întâlnit cu autoritățile locale din Constanța pentru a discuta strategiile de dezvoltare a stațiunii Mamaia pe termen scurt, mediu și lung.

Împreună cu Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța, și cu primarul Vergil Chițac, discuțiile au inclus schimbul de idei și planuri concrete pentru consolidarea poziției Mamaiei ca destinație turistică de nivel internațional.

Ce prevede agenda modernizării stațiunii Mamaia

Agenda a inclus elaborarea unui calendar de acțiuni pentru 2024 și pentru sezonul estival 2025, strategiile de dezvoltare a stațiunii și crearea unui plan integrat pentru Organizația de Management al Destinației O.M.D. Mamaia – Constanța. Pe termen scurt, s-a hotărât amenajarea corespunzătoare a spațiilor verzi din stațiune înainte de începerea sezonului estival.

Florin Mitroi a subliniat importanța integrării viziunilor locuitorilor și investitorilor pentru a asigura o dezvoltare armonioasă și durabilă a stațiunii, dorind ca Mamaia să devină un punct de atracție major pe plan internațional și să ofere condiții optime tuturor vizitatorilor.

Nicolae Bucovală, președintele OPM-CT, a evidențiat continuarea susținerii și dezvoltării stațiunii Mamaia, cu accent pe îmbunătățirea serviciilor publice și asigurarea unei infrastructuri adecvate.

Primarul Vergil Chițac și-a exprimat dorința ca Mamaia să devină o destinație de top, recunoscută la nivel internațional pentru calitatea și diversitatea ofertei turistice.

În ceea ce privește planurile pe termen lung, discutate în cadrul întâlnirii, se numără refacerea Bulevardului Mamaia, dezvoltarea de noi atracții turistice, construirea unei săli de conferințe și a unui centru expozițional modern, precum și repunerea în valoare a Lacului Siutghiol.

Aceste planuri vor fi supuse revizuirii și ajustării periodice, având în vedere feedback-ul comunității și al turiștilor, potrivit WallStreet.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed