x


  • EUR
    4.8573
    USD
    4.1038
string(7) "politic"

BĂSESCU, profeții de ULTIMĂ ORĂ! L-a numit pe candidatul care va pierde din cauza lui

Traian Băsescu susține că Nicușor Dan va pierde multe procente din cauza lui.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 30.07.2020, 15:25

Europarlamentarul Traian Băsescu susține că este conștient de faptul că în cazul în care va candida la Primăria Capitalei va rupe cel puțin 10% din scorul lui Nicușor Dan. Băsescu îi transmite lui Ludovic Orban că are în actualul PNL oameni din vechiul PDL și aceștia se revendică din vechiul partid.

 

”Sunt conștient că Nicușor Dan va pierde cel puțin zece procente în cazul în care voi intra în cursa electorală. Dacă voi avea o prestație bună, s-ar putea să piardă chiar mai mult”, a declarat miercuri seara Traian Băsescu la emisiunea „Cafeneaua politică” moderată de Horia Alexandrescu la Canal 33.

 

Actualul europarlamentar mai spune că decizia PNL de a-i elimina pe cei de la PMP de la negocierile pentru participarea pe liste comune la alegerile pentru București „pe motiv că nu mai vrea USR, celălalt partener de discuție al Dreptei, e aproape o jignire”.

 

„Nu poți să pretinzi voturi pentru Nicușor Dan fără a accepta să și oferi ceva în schimb, locuri în Consiliul General”, a indicat același Traian Băsescu.

 

În opinia sa, „Nicușor Dan e sabotat din interiorul coaliției care-l susține, prin respingerea colaborării cu PMP”.

 

„Cred că liderul PMP, Eugen Tomac a avut vreo zece întâlniri cu Ludovic Orban care l-a asigurat de alianță electorală la București. Și deodată vii și spui că nu se mai face, că nu le convine celor de la USR. Ludovic Orban uită că în PMP au rămas cei ce se revendică de la fostul PDL, adică de la Petre Roman, iar nu de la Brătieni. Cei din urmă au plecat din PMP”, a comentat situația, în stilul său caracteristic, Traian Băsescu.