x


  • EUR
    4.8573
    USD
    4.1038
string(7) "politic"

BREAKING NEWS! CIOLACU, despre legea carantinei: ”Nu putem aproba așa ceva!”

Legea carantinei nu se va vota în Senat până când premierul și ministrul Sănătății nu vor veni să lămurească toate aspectele în discuție, susține Marcel Ciolacu.

Autor: Mihai Voican | Sursa: Hotnews | Publicat: 13.07.2020, 15:22

Marcel Ciolacu susține că legea carantinei nu va fi votată în Senat până când premierul și ministrul Sănătății nu vor veni să lămurească toate aspectele discutabile din actul normativ. Lideul PSD a mai spus că proiectul de lege nu are avizul Ministerului Justiției.„Nu se va vota legea în Senat până când premierul și ministrul Sănătății vor veni să lămurească toate aspectele în discuție. Eu am o dezamăgire personală față de Iohannis. M-aș fi asteptat să cheme toate forțele parlamentare si să aibă o discuție aplicată. Această sustragere din spatiul public nu e permisă tinând cont ce se întâmplă”, a spus Ciolacu, la finalul sedințeie conducerii PSD.

Liderul social-democraților a comentat că este „a doua oară când PNL si Guvernul au lăsat România într-un vid legislativ”, iar legea carantinei propusă de Guvern este una foarte proastă. „Nu știu cât mai putem tolera”, a mai spus el.