AcasăGeneralCât costă fișa medicală auto și în cât timp e gata?

Cât costă fișa medicală auto și în cât timp e gata?

Acest document este indispensabil pentru a obține permisul de conducere pentru prima dată sau pentru a-l schimba în caz că este expirat sau pierdut. Fișa medicală auto este absolut necesară în aceste situații, de aceea trebuie să colaborezi cu o clinică medicală care îți oferă ajutor specializat.

Chiar dacă până acum eliberarea acestui document însemna așteptări îndelungate și o mulțime de procese birocratice, astăzi totul se rezolvă mult mai rapid. Dacă îți faci o programare prealabilă pentru examenele medicale, poți primi actul necesar într-o singură zi. Doar cei care lucrează într-un cabinet medical autorizat si respectă cu precizie prevederile legislative sunt în măsură să elibereze documentul de care ai nevoie.

Cum obții fisa medicala auto?

Nu mai durează atât de mult cât credeai să primești certificatul medical, pentru că la Standard Med totul se desfășoară cu maximă rapiditate.

Actele necesare care trebuie să se regăsească în dosar, dacă obții pentru prima dată carnetul, sunt: buletinul, fișa de școlarizare, adeverința de la medicul de familie, ce arată aptitudinea pentru condus, o scrisoare medicală în caz că suferi de diabet și ochelarii de vedere, dacă este cazul. Daca ai carnetul expirat, trebuie să prezinți originalul, precum și dovada plății taxei pentru permis.

Va trebui să faci o serie de analize la cabinetul de: medicină internă, psihiatrie, oftalmologie, ortopedie, neurologie și ORL. Dacă ai făcut toate aceste examinări și nu suferi de nicio boală, atunci te afli la doar un pas de eliberarea certificatului.

Cât trebuie să aștepți până ce primești fișa medicală auto?

În primul rând, trebuie să știi că la Standard Med nu aștepți deloc mult. Dacă ai îndeplinit condițiile impuse, documentul este eliberat în maximum 60 de minute, iar costurile percepute pentru categoria A și B sunt de 130 lei.

Bucură-te din plin de acest preț promoțional și pune-ți toată încrederea în adevărații profesioniști. Aceștia tratează cu seriozitate și respect fiecare client și fac tot ceea ce este necesar pentru a răspunde cât mai rapid cerințelor.

Fișa medicală auto se eliberează în aceeași zi în care se fac analizele. Dacă aceasta nu este gata în termenul specificat, vei primi înapoi 50% din prețul plătit, tocmai pentru a vedea că personalul specializat își ține promisiunile. Aceștia își asumă responsabilitatea pentru tot ceea ce fac, pun mare accent pe calitate, iar prin munca depusă reușesc să atingă chiar și cele mai înalte standarde ale profesionalismului.

 

Dacă în urma analizelor făcute se dovedește faptul că ești apt atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, vei obține imediat certificatul medical. Toate examinările clinice se efectuează în aceeași zi și vei primi documentul pe loc, fără să mai fie nevoie să pierzi timp sau să te deplasezi de 2 ori la centru. Valabilitatea documentului medical este de un an, după care va trebui refăcut.

La Standard Med, totul e atât de simplu și ușor. Te programezi direct pe site, pe mail sau la telefon, iar în decurs de o oră vei finaliza cu brio tot procesul. Nu mai sta pe gânduri și accesează chiar acum site-ul fisamedicala.info pentru fisa medicala auto.

Ultimele Articole