Cât te costă să te tratezi la singurul spital privat cu linie de urgenţă!

Unitatea medicală localizată în Piaţa Victoriei are o capacitate de 290 de paturi şi oferă clienţilor condiţii de cazare de 5 stele. Spitalul are o suprafaţă totală de 18.000 de metri pătraţi, este deservit de 7 lifturi şi are 125 locuri de parcare în cele 3 subsoluri. Intră aici pentru un tur virtual în spitalul Sanador!

Spitalul dispune de un bloc operator format din 7 săli de operaţie, 17 posturi de terapie intensivă pentru adulţi, 7 posturi de terapie intensivă neonatologie şi câte un compartiment de primiri urgenţe pentru adulţi şi copii. În secţia de urgenţă a spitalului funcţionează dispeceratul şi asistenţa medicală de urgenţă, spitalul având flotă proprie de ambulanţe disponibile 24 /24.

Fiecare sală de operaţie este dotată cu plafon cu flux laminar, având grad de asepsie 3 sau 4, care asigură protecţie totală împotriva infecţiilor intraspitaliceşti. Printre echipamentele folosite în sălile de operaţie se numără: turnuri de laparoscopie şi endoscopie HD Olympus, microscoape chirurgicale Zeiss, electrochirurgie Valleylab şi Olympus, lămpi scialitice Draeger cu LED, braţe de sală Draeger, instrumentar chirurgical Aesculap, litotriptor Siemens, precum şi braţe automate de anestezie şi chirurgie, aparat de radiologie portabil Siemens, braţ C pentru intervenţii chirurgicale sub radiologie.

În departamentul de cardiologie intervenţională funcţionează Laboratorul de Cateterism cardiac utilat cu angiograf Siemens de ultimă generaţie (coronarografii, angiografii, angioplastii, arteriografii, chemoembolizari) şi laboratorul de electrofiziologie (ablaţii, implanturi, defibrilatoare, pacemaker).

 

Lista preţurilor practicate de Sanador

 

La terapie intensivă neonatologie sau la secţia terapie intensiva fără ventilaţie vei plăti 1.000 de lei pe noapte, în vreme ce la terapie intensivă cu ventilaţie vei achita 1.500 de lei pe noapte.

Cea mai ieftină cameră single la Pediatrie te costă pe noapte 500 de lei şi cea mai scumpă ajunge la 760 de lei pe noapte.

 

 

 

Tarifele Sanador exclusiv pentru cazare

Cameră dublă la secţia Pediatrie: 370 de lei pe noapte.

Cazarea la terapie intensivă neonatologie: 1.000 de lei pe noapte.

Cei mai ieftină cameră single la Pediatrie: 500 de lei pe noapte.

Cameră single de lux la Pediatrie: 760 de lei pe noapte.

Cazare la terapie intensivă fără ventilaţie: 1.000 de lei pe noapte.

Cazare la terapie intensivă cu ventilaţie: 1.500 de lei pe noapte.

 

Tarifele Sanador exclusiv pentru intervenţii chirurgicale (fără cazare)

 

O coronarografie te costă 3.600 de lei.

O aortografie ajunge la 3.500 de lei.

O angiografie cerebrala se ridică la 2.400 de lei.

O colecistectomie laparoscopică te costă 5.700 de lei.

O cură chirurgicală a herniilor interne ajunge la 6.500 de lei.

O septoplastie se ridică la 2.900 de lei.

O amigdalectomie te costă 2.000 de lei.

 

Intră aici pentru lista completă a tarifelor practicate de Sanador pentru intervenţii chirurgicale.

Sursa: Sanador.ro.

 

Sursă foto: Sanador.ro

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed