Cătălin Crișan, de nerecunoscut după o operație cu mare risc /FOTO! ”N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg”

Cătălin Crișan a devenit de nerecunoscut! În ultima perioadă solistul (55 de ani) s-a luptat cu o problemă medicală ce i-a dat dureri mari, după cum cum chiar artistul emblematic pentru muzica ușoară recunoaște, în final a ajuns la bisturiu.

”Vreau să-i mulțumesc domnului doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dubla operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut indura, dansul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri groaznice… N-a avut curaj sa se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere. Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru ca a avut și are grija de mine!”, sunt veștile bune pe care le împărtășește artistul ce a făcut deliciul a generații de doamne și domnișoare prin succesele sale lansate în anii ‘80-’90, amintim ”Vorbește marea”, ”Am albit de dorul tău”  ori ”Dacă pleci” VIDEO.

Cătălin Crișan, aproape de nerecunoscut, după o operație delicată! Reper al muzicii ușoare de peste 30 de ani, actorul și profesorul Cătălin Crișan a fost afectat în ultima perioadă și de falimentul ”Centrul educațioanal” ce-i poată numele, școala sa dedicată copiilor cu veleități artistice.

Cu trei copii împărțiți la două foste neveste, Cătălin Crișan este mândru foc de urmașii săi, dar mai ales de Daria, solistă și actriță ce-i calcă pe urme.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed