AcasăActualitateCaz IREAL! Milionarii Nețoiu și Borcea au fost implicați într-un caz de...

Caz IREAL! Milionarii Nețoiu și Borcea au fost implicați într-un caz de tentativă de omor

Foștii acționari dinamoviști Gigi Nețoiu și Cristi Borcea au probleme serioase în localitatea Cetate din cauza unui teren pe care l-au cumpărat împreună, după ce unul dintre angajații primului dintre ei a fost la un pas să fie omorât de membrii unui clan.

Gigi Nețoiu nu are parte de liniște nici după retragerea de la Dinamo. Fostul acționar și-a concentrat atenția pe afacerile agricole, dar această activitate nu este întotdeauna atât de pașnică precum ar putea părea.

Unul dintre angajații săi putea să aibă probleme serioase dacă nu se ferea din calea toporului cu care unul dintre localnici a vrut să îl lovească, după ce i-a transmis acestuia că nu poate să lase caprele la păscut pe terenul lui Nețoiu.

Gigi Nețoiu și Cristi Borcea, probleme din cauza localnicilor

Terenul cumpărat împreună de Cristi Borcea și Gigi Nețoiu le-ar fi putut aduce probleme foarte mari, după ce un angajat al celui de-al doilea a fost la un pas de a sfârși tragic. Acesta i-a atras atenția unui localnic să nu mai scoată caprele la păscut pe terenul șefului său, astfel că a fost amenințat cu toporul și ar fi avut probleme mari dacă nu s-ar fi ferit la timp.

„E o problemă mai veche cu aceste clanuri. În Cetate, acum un an jumătate, a fost o crimă. Doi bărbați, un tată și un fiu, au omorât un bărbat. Poliția nu a luat niciun fel de măsură. Este incredibil ce s-a întâmplat aici. El are capre și eu am cumpărat împreună cu Borcea 30 de hectare de vie. Eu am anunțat poliția, nu am văzut. A fost tentativă de omor, a dat cu toporul în mașină exact cum ați văzut. Un angajat de-al meu era să fie mort dacă nu se ferea. E aceeași poveste ca la Bolintin”, a declarat Gigi Nețoiu pentru România TV.

Angajatul fostului acționar dinamovist a povestit cum s-a întâplat incidentul. „Eu, în calitate de angajat al domnului Nețoiu, am fost la vie. Atunci l-am văzut pe om cu caprele. I-am spus că nu are voie și a început să înjure și să amenințe. Pe drum ne-am întâlnit cu fiul acestuia. A ieșit cu toporul la noi”, a comentat acesta.

Reprezentanții poliției susțin că în cele din urmă au aplanat conflictul și că au deschis un dosar penal.

Ultimele Articole