x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(7) "politic"

Ce a scris un deputat AUR pe CV-UL său: ȘTIE să folosească telefonul mobil!

S-a descoperit ce a scris un senator AUR pe CV-UL său.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 07.01.2021, 9:45

Deputatul AUR de Suceava Gheorghe Acatrinei a stârnit ironii după ce s-a descoperit că se laudă în CV-ul său, publicat pe site-ul oficial al Camerei Deputaţilor, că ştie să folosească telefonul mobil sau platforma Zoom.

În CV-ul său, Gheorghe Acatrinei, care este și preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), parlamentarul a mai precizat și că este absolvent al Liceului cu Program Sportiv din Suceava. În perioada 2001-2010 actualul deputat era şofer de autocar, respectiv maşini de mare tonaj. Ulterior şi-a deschis o firmă, potrivit Adevărul.

La capitolul „competenţe digitale”, deputatul AUR se laudă că ştie să navigheze pe internet, să folosească aplicaţiile de social media, precum şi platforma Zoom, dar sistemul de operare Android, care vine în dotarea celor mai multe telefoane mobile inteligente.

„Navigare Internet Social Media, Utilizare buna a programelor de comunicare (mail, messenger, skype), Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) – nivel intermediar, Zoom Microsoft Word Microsoft Excel, buna utilizare a retelelor de socializare facebook page Google Drive Microsoft Office Skype, 0 bună cunoaştere a instrumentelor Microsoft Office Microsoft office word Android”, sunt competenţele digitale menţionate de deputat în CV.

Nu este singurul demnitar din partea formațiunii AUR care strârnește ironii. Recent, un senator AUR a fost surprins în plen cu ochii închişi, bărbia în piept şi fără mască. Sculptorul Mircea Dăneasă, senator AUR de Suceava, a ţinut să infirme categoric speculaţiile că ar fi dormit în plenul Parlamentului, după ce fotografii publicate în presa locală l-au arătat într-o poziţie care chiar asta indică: dormitul în sala de plen.

Imaginea publicată de presa locală arată cum parlamentarul stă cu ochii închişi şi bărbia în piept. La momentul realizării fotografiei, senatorul nu purta masca de protecţie.

 

sursa: stirisuceava.net

Contactat, parlamentarul a explicat că nu dormea, ci că se afla într-o poziţie care îi stimula creativitatea. El a ţinut să precizeze că a fost fotografiat în Camera Deputaţilor, deşi acest lucru este evident, după mobilierul incintei.

“Acolo este Camera Deputaţilor. Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte ‘vishuddha chakra’. Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie”, a susţinut el, într-o discuţie cu reporterul Adevărul.

Cât priveşte masca pe care n-o purta, senatorul AUR a fost tranşant:

“Atât timp cât eu apreciez că în faţă, în spate, lateral, stânga, dreapta nu este risc să contaminez pe cineva sau să fiu contaminat, consider că purtarea măştii este o idioţenie”, a spus el.