Ce telefoane mobile Samsung de TOP poţi să cumperi în 2022?

Tehnologia în ziua de astăzi a evoluat, fiind un mod foarte bun de a fi conecat în permananta cu prietenii, familia sau cu platformele de social media. De la an la an, smartphone-urile au început să fie din ce în ce mai performante şi să ofere o eficienţă asemănătoare cu un pc. Telefoanele smart au devenit accesorii de care nu ne mai putem lipsi, ajutându-ne să trecem ziua mai uşor la job sau şcoală. Pe piaţă, în fiecare an, marii producători ne suprind cu noi funcţii, modele şi performanţe care mai de care impresionante, îngreunând astfel decizia de achiziţionare a telefonului perfect.

Compania Samsung este bine cunoscută de mulţi ani ca fiind unul dintre principalii jucători de top în această industrie, fiind mereu atracţia amatorilor de tehnologie. Cele mai performante telefoane mobile Samsung sunt deja disponibile in magazinele online din ţiară.

Cum te poate ajuta un nou telefon Samsung

Smartphone-urile sunt cele mai îndrăgite gadgeturi din toate timpurile. Un procent important din populaţia lumii se bucură de ani de zile de aceste telefoane, fiind utile indiferent de activitatea pe care o au. Îţi pot asigura informaţii rapide, poţi face plăti, te poţi bucura de muzică şi filme oricând doreşti.

Pentru a lua cea mai bună decizie în privinţa achiziţionării unui nou telefon, trebuie să ştii cât de mult îl vei folosi şi pentru ce.

  • Pentru gaming – dacă vei folosi noul telefon în principal pentru jocuri, atunci îţi va trebui un model cu o memorie ram de peste 4 GB. Jocurile de pe telefoane au evoluat mult în ultimii ani, având nevoie de un procesor puternic pentru a le putea juca la capacitate maximă.
  • Pentru job – la muncă, în funcţie de domeniul de activitate, memoria internă, dar şi procesorul poate fi un avantaj. Poţi opta pentru un model Note, având inclus şi un stilou pentru a putea scrie notiţe atunci când este necesar.
  • Pentru web surfing – accesul la internet este disponibil în orice telefon indiferent de model. Însă poţi opta pentru un model mai economic, dacă îl vei folosi doar pentru acesta activitate.

La ce trebuie să fii atent atunci când cumperi un telefon nou?

În primul rând, display-ul este foarte important. Pe lângă dimensiunea impresionantă pe care acestea o au, trebuie să verifici dacă îl poţi utiliza uşor în funcţie de mărime. Fiecare utilizator are modul său de a-l folosi, de aceea nu ar strica să îl testezi înainte de achiziţionare.

Bateria este la fel de importantă, putând să te ţină întreaga zi sau doar câteva ore, bineînţeles şi în funcţie de modul de utilizare al acestuia. O baterie externă nu strică niciodată, fiind foarte folosite în ultima perioadă, putându-ţi mări capacitatea de funcţionare a telefonului chiar de câteva ori.

Procesorul şi memoria RAM sunt importante, mai ales dacă alegi telefonul pentru editări video, foto (programele de editat sunt folosite des în special de influenceri) sau jocuri.

Camera principală este un alt punct important în alegerea telefonului perfect. Majoritatea smartphone-urilor de la Samsung depăşesc 16 MP, putând ajunge şi la rezoluţii impresionante.

Nu în ultimul rând, viteza de încărcare. În ultimii ani, modul de încărcare rapid a început să îşi facă aparatia în majoritatea telefoanelor noi. Acestea pot încărca device-ul rapid, reducând timpul chiar la jumătate, fiind un important avantaj, mai ales atunci când te grăbeşti.

Cele mai bune telefoane Samsung în funcţie de bugetul tău

Samsung lansează în fiecare an multe modele care te pot ajuta în viaţa de zi cu zi. Este important astfel să arunci o privire asupra modelelor lor pentru a-ţi forma o părere, în funcţie de necesităţile tale, atunci când vrei să îţi schimbi vechiul telefon.

Aceştia au produs telefoane pentru orice persoană, indiferent de bugetul lor. Asta nu înseamnă că un telefon mai ieftin va fi mai de slabă calitate. Toate telefoanele produse de aceştia oferă calitate şi rapiditate. Cele mai cumpărate telefoane de la Samsung sunt:

Telefon Mobil Samsung Galaxy A52

Acesta este cel mai bun telefon cu un raport calitate / preţ excelent, fiind perfect pentru activitatiile tale zilnice. Are un procesor Octa core Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G şi o memorie RAM de până la 8 GB, fiind ideal pentru jocuri, filme sau proiectele tale de la job sau şcoală.

Are o memorie internă de stocarea a pozelor sau a melodiilor preferate de 256 GB, putând fi extinsă cu ajutorul unui cârd microSD. Bateria este impresionantă, având 4500 mAh, fiind capabilă să te ţină mai mult timp conectat cu activitatiile tale. Aceasta se poate încărca rapid cu ajutorul funcţiei de fast charging cu până la 25 W, fiind gata de utilizare într-un timp mult mai scurt.

Display-ul este de tip Super AMOLED, având o diagonală de 6.5 inci şi are o rezoluţie maximă de 2400 x 1080 px.

Are patru camere pe spate după cum urmează:

  • camera principală: 64 MP (F1.8) OIS;
  • camera macro 5 MP (F2.4);
  • camera ultra wide 12 MP (F2.2);
  • camera depth 5 MP (F2.4).

Camera pentru selfie-uri are 32 MP, fiind una dintre cele mai mari din gama acestora.

Vine pe culoare albastră, are o greutate de 187 g şi o dimensiune de doar 160 x 75.1 x 8.4 mm.

Telefon Mobil Samsung Galaxy S21 FE

Galaxy S21 FE a fost lansat la începutul anului acesta şi are un procesor Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G Octa core, iar împreună cu memoria RAM de 6 GB acesta va face faţa tuturor provocărilor la care îl vei supune.

Are un display AMOLED 2X generos de 6.4 inci şi o rezoluţie de 2400 x 1080 px. Memoria internă are o capacitate de 128 GB, putând stoca cu uşurinţă toate fişierele de care ai nevoie. Bateria are o capacitate de 4500 mAh şi poate fi încărcată rapid atunci când te grăbeşti, cu peste 50% în doar 30 de minute.

Dispune de trei camere pe spate, respectiv 12 MP, 12 MP, 8 MP, iar pe faţă are o cameră impresionantă de 32 MP, fiind perfectă pentru selfie-uri sau apeluri video.

Este rezistent la apă, putând face faţă oricărei ploi şi la o adâncime maximă de 1.5 metri.

Are o greutate de doar 177 g şi o dimensiune de 155.7 x 74.5 x7.9 mm, putând fi utilizat mai uşor cu o singură mână.

Telefon Mobil Samsung Galaxy Note 10 Plus

Se ştie faptul că modelele Note de la Samsung sunt unele dintre cele mai apreciate produse din gama lor. Au performanţe uimitoare şi vin însoţite de un stilou digital, ce te poate ajuta să îţi gestionezi mai bine proiectele.

Aşa cum ne-am obişnuit la aceste modele, display-ul este unul mare, având 6.8 inci diagonală şi o rezoluţie de 3040 x 1440 px. Are un procesor Octa core de tip Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 şi o impresionantă memorie RAM de 12 GB.

Este telefonul ideal pentru orice activitate. Jocurile, editarea video sau prelucrarea proiectelor din cadrul jobului acum nu mai sunt o problemă cu ajutorul acestui model. Are o memorie de stocare de 256 GB şi poate fi suplimentată cu un card microSD de maxim 1TB.

Cele trei camere de pe spate sunt perfecte pentru orice poză sau înregistrare video vei realiza. Camera principală are 16 MP urmată de celelalte două de 12 MP  fiecare, iar camera frontală este de 10 MP. Rezoluţia maximă de înregistrare video este de 2160p şi poate filma până la 60 de cadre pe secundă. Bateria are o capacitate de 4300 mAh.

Telefon Mobil Samsung Galaxy S20 FE

Acest smartphone a fost lansat în 2021, dar încă se află pe lista topurilor celor mai bune telefoane. Are un procesor Octa core de tip Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 şi o memorie RAM de 8 GB, împreună putând oferi rapiditatea şi performanţă pe care o cauţi.

Ecranul Full HD + Infinity – O are o dimensiune de 6.5 inci cu rame foarte subţiri, având o rezoluţie de 2400 x 1080 px. Memoria internă a telefonului este de 128 GB şi poate fi suplimentată la nevoie cu un card microSD de până la 1TB.

Camera din faţă are 32 MP, iar cele trei camere din spate au 12 + 8 + 12 MP.

Conexiunea la internet se realizează rapid prin wifi-ul de ultimă generaţie încorporat cu versiunea 802.11 a/b/g/n/ac/ax.

Bateria de 4500 mAh este perfectă pentru Galaxy S20 FE, putându-te bucure mult timp de aplicaţiile şi jocurile preferate.

Acest telefon face parte din ediţia Cloud Navy şi vine pe culoarea albastră, cu o dimensiune de doar 159.8 x 74.5 x 8.4 mm.

Se poate conecta şi la o reţea de până la 5G, fiind utilă mai ales în ziua de astăzi când viteza şi semnalul sunt foarte utile, chiar şi în zone cu probleme.

Telefon Mobil Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra este un smartphone de top, fiind unul dintre cele mai bune telefoane pe care le poţi achiziţiona anul acesta.

Are un procesor Octa core Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1, iar împreună cu cei 12 GB de RAM trecerea de la o aplicaţie la alta se va realiza instant, fără probleme. Şi memoria internă este una dintre cele mai mari de pe piaţă, având o capacitate de 512 GB.

Are 4 camere pe partea din spate, iar cea principală este de-a dreptul profesionistă, având până la 108 MP, fiind urmată de celelalte 3 camere secundare de 10 + 10 + 12 MP. Nici camera din faţă nu se lăsă mai prejos, având posibilitatea să înregistreze şi să pozeze la o claritate nemaiîntâlnită cu ajutorul celor 40 MP.

Şi bateria a fost mărită având 5000 mAh, putând utiliza toate funcţiile acestuia la capacitate maximă, fără să îţi mai faci probleme că vei rămâne fără energie.

Dispune şi de un stilou digital (S Pen) fiind capabil să te ajute în viaţa de zi cu zi, realizând proiectele mai rapid decât în modul tradiţional. Are o dimensiune de 157.4 x 75.8 x 7.6 mm şi o greutate de doar 227 g. Are culoarea albă, fiind perfectă pentru designul futurist pe care acest smartphone îl are.

Telefon Mobil Samsung Galaxy S10 Plus

Telefonul Samsung Galaxy S10 plus este un device accesibil pentru toate buzunarele. Însă acest lucru nu trebuie judecat greşit ca fiind de slabă calitate sau performanţe scăzute. Are un procesor Octa core Snapdragon şi o memorie RAM de 8 GB. Viteza de accesare a aplicaţiilor este foarte mare, putând utiliza mai multe în acelaşi timp.

Are o diagonală de 6.4 inch şi un design modern cu margini subţiri. Are 5 camere performante, două pe partea frontală de 10, respectiv 8 MP, iar pe partea din spate de 12 + 12 + 16 MP. Este neobişnuit printre telefoane ca acestea să aibă două camere pe faţă, de aceea este atât de special acest telefon.

Modul de înregistrare video a fost îmbunătăţit, putând filma la rezoluţii de până la 2160p cu 60 de cadre pe secundă. Bateria poate ţine toată ziua în funcţie de utilizare, având o capacitate de 4100mAh. Are o greutate de doar 175g  şi o dimnsiune de 157.6 x 74.1 x 7.8 mm. Este perfect pentru jocuri, muncă sau vizionat filmele preferate.

Telefon Mobil Samsung Galaxy Z Fold 2

Ultimul telefon din lista noastră nu trebuia să se încheie fără să aducem în discuţie şi emblematicul Galaxy Z Fold 2. Aşa cum reiese din denumirea lui, acesta îşi poate dubla mărimea rapid, fără să se deterioreze în timp sistemul de pliere.

Galaxy Z Fold 2 are o dublă utilitate, putând fi utilizat ca telefon sau tabletă. Display-ul său are 7.6 inci, fiind perfect pentru vizionat filme sau pentru call meeting-urile în grup.

Procesorul său Octa core Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ este ideal pentru acest telefon, mai ales împreună cu cei 12 GB memorie RAM, astfel lucrul realizat pe acesta va fi mai uşor şi rapid, indiferent de situaţie.

Are o memorie internă de până la 256 GB, putând stoca mii de poze şi documente fără să altereze performanţele acestuia.

Telefoanele smart în ziua de astăzi a devenit o normalitate, fiind cel mai bun prieten al omului. Te pot ajuta şi învăţa multe informaţii noi, având acces permanant cu întreaga lume, chiar din propriul buzunar. Smartphone-ul început să înlocuiască treptat tradiţionalele calculatoare mini, oricine putând lucra basic pe acestea fără probleme, din orice colţ al lumii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri