Cel mai bogat manelist, Vali Vijelie s-a despărțit de soție. Ce se va întâmpla cu averea sa imobiliară: ”Nu am numărat câte blocuri am!”

Vali Vijelie s-a despărțit de mama copiilor săi, fapt confirmat și de acesta. ”Din acest moment, fiecare își vede de viața lui”, a declarat soția solistului. Carmen Rusu a dat de înțeles că va continua să se ocupe de afacerea imobiliară a familiei.

 Vijelie, pe numele său Valentin Rusu, și Carmen, cea care i-a fost alături în ultimii 28 de ani, au clădit împreună un imperiu imobiliar, fiind proprietari pe mai multe blocuri situate în București, majoritatea în sectorul 6, a căror construcție a fost finanțată integral de solist.

Cunoscut pentru atenția cu care își alege evenimentele, Vijelie, ”regele petrecerilor” de mare ștaif este considerat artistul cu cele mai multe apartamente din muzica autohtonă, fapt confirmat și de acesta. ”Nu am numărat câte blocuri am. Eu nu vând niciodată, doar închiriez. Am destule încât să-mi permit la ora actuală”, sunt declarații date de solist, unul dintre cei mai populari, bogați și discreți cântăreți de muzică de petrecere. Lăutar din adolescență, vedeta chefurilor a învățat de mic să facă economii și să se ferească de belele.F ață de colegii din breasla sa, nu s-a aruncat niciodată în necunoscut și situații primejdioase. A evitat mereu cercurile infracționale iar poftă de chefuri muzicale în stilul său au scos la iveală ”amiratori” din înalte medii politice și judiciare.

Vali Vijelie: ”Eu nu vând niciodată, doar închiriez. Am destule încât să-mi permit la ora actuală

Cel mai bogat manelist, Vali Vijelie s-a despărțit de soție! La 53 de ani, din care 40 în branșă, Vali Vijelie nu se ferește să spună că a avut fler în afaceri dar și consilieri buni. Nu a depins de bănci, iar toți banii de pe urma muncii sale s-au dus în achiziții sigure, în accepțiunea sa, zeci de apartamente, care îi aduc venituri din chirii. ”Banii îi investesc în imobiliare pentru că tata mi-a spus: ”ai grijă,  orice cal ajunge gloabă!” Dacă nu faci să îți vină câțiva lei, o să ajungi să trăiești din amintiri. Nu trebuie să ajungi la mila nimănui. Poate o să ai putere să cânți, dar nu știi ce îți oferă viața și tu din ceea ce câștigi învață”, sunt confesiunile manelistului, tată a patru copii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed