AcasăMoney&People Cele mai scumpe mașini de vedetă /FOTO! A apărut gașca proprietarilor cu...

 Cele mai scumpe mașini de vedetă /FOTO! A apărut gașca proprietarilor cu bolizi de peste 200.000 de euro în showbizz-ul românesc

Cele mai scumpe mașini de vedetă de la noi! Supercar-urile nu sunt numai pentru piloții de Formula 1 ci și pentru câteva vedete care și le pot permite și care cred că pot stăpâni sutele de cai putere. Chiar dacă știu să conducă precum un pilot profesionist, important e să se ”asortezi” cu mașina, să fii inconfundabil și pe șosele.

Inna s-a procopsit cu un Ferrari F8 Spider, cadou făcut de propria casă de discuri, la care artista este acționară, pentru performanța de atinge 10 miliarde de vizualizări și streaminguri. Reprezentanții Ferrari nu au fost de acord cu folosirea brandului în scop publicitar, care să se asocieze cu performanțele artistei, însă, trecând peste supărarea lor, Inna este vedetă pe șosele la volanul bolidului de peste 300.000 de euro.

Loredana Chivu face senzație într-un Lamborghini Urus de 380.000 de euro. Blondina susține că a cumpărat supermașina cu care face furori cu banii de pe urma aparițiilor sale în videoclipuri de manele însă sunt și voci de susțin că SUV ul aparține altcuiva* Tot în clubul Lamborghini se găsește și popularul Adrian Minune, care și-a achiziționat un exclusivist model Aventador care i-a fost livrat personalizat cu numele său (350.000 de euro)

Cele mai scumpe mașini de vedetă de la noi. Cine se dă cu Lamborghini, Ferrari ori Bentley

Dorian Popa a plătit avansul pentru un Lamborghini Huracan de 300.000 de euro. Vloggerul ce-și pune viața pe YouTube pentru circa 2 milioane de fani, are de așteptat șapte luni până când îi va veni supermașina mult visată* Cel mai cunoscut impresar din lumea muzicii de petrecere, Dan Bursuc și-a luat o limuzină demnă de renumele său, ”Becali al lăutarilor”. Fostul muzicant are la dispoziție, așa cum îi stă bine, cu șofer cu tot un Bentley Bentayga, socotit cel mai luxos SUV din lume. La fel și Vali Vijelie, care a plătit pentru o astfel de bijuterie pe patru roți circa 250.000 de euro

Claudia Grigore, Ruby cum este cunoscută pe scena muzicală, a împrumutat mașina lui James Bond. Sexoasa brunetă se arată în trafic ca o vedetă de recunoaștere internațională, la volanul unui vertabil Aston Martin Volante, ediție limitată. Nu mai pui că prețul unuia trece de 180.000 euro*  În clasamentul celor mai scunmpe mașini de vedetă se mai găsesc: Anda Adam, cu un BMW i8 (150.000 de euro) ori Vlăduța Lupău (Medeces G Class-150.000 de euro).

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.