Celebrul medic ADINA ALBERTS a început lupta cu STREINU CERCEL: ”Gafe care pot omorî oameni”

Medicul primar chirurg Adina Alberts critică dur afirmaţiile contradictorii ale profesorului Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”, pe care le consideră periculoase pentru cetăţeni. Medicul a iniţiatiat o petiţie prin care cere ca Streinu-Cercel să nu mai facă parte dintre comunicatorii oficiali pe tema epidemiei de coronavirus.

 

„CAZ ȘOCANT. GAFE CARE POT OMORÎ OAMENI.

 

O persoană mi-a declarat pe facebook că s-a gândit că clorul i-ar face bine și ar feri-o de COVID. Așa că, încurajată, probabil, de declarații publice de genul „beți apă de la robinet pentru că are clor” aparținând doctorului Streinu Cercel, și cum persoana respectivă locuiește undeva la țară unde are doar apă de izvor, femeia s-a gândit să își pună în apa ei pură, înălbitor cu clor, o lingură de clor la un litru de apă, și să o dea pe gât. Lucru pe care l-a și făcut! Da, ați citit bine!

 

Stimați colegi, stimați autorități, aveți grijă ce fel de declarații publice faceți.

 

Suntem deja obișnuiți, din păcate, cu declarațiile ciudate ale unor comunicatori deficitari pe diverse domenii, dintre care le subliniez doar pe cele ale dr-lui Streinu Cercel, pentru că de ele depinde viața noastră, și pentru că ele țin de competența mea. Am avut senzația că domnia sa s-a retras din prima linie de comunicatori pe tema COVID19. Dar m-am înșelat. După o pauză de doar 2 săptămâni, dl dr Streinu Cercel a revenit „în forță”, cu declarații din „același registru”.

 

Articolul integral pe ȘTIRI PE SURSE

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed