AcasăMoney&PeopleCelentano, Bobiță, Giani și Dorel din Las Fierbinți, succes colosal la Londra....

Celentano, Bobiță, Giani și Dorel din Las Fierbinți, succes colosal la Londra. Sold-out cu 4000 de spectatori!

Celentano, Bobiță, Giani și Dorel, patru din personajele cheie ale popularului serial Las Fierbinți au reputat un imens succes la Londra.

4000 de români au umplut la refuz Eventim Apollo din Londra, cândva Hammersmith Odeon, una din sălile de istorie ale metropolei britanice.

Reîntoarcerea pe scenă a vedetelor din serialul sus amintit după doi ani de pauză a fost și un succes comercial, biletele, deloc ieftine, epuizându-se la două săptămâni de când au fost puse în vânzare.

Celentano, Bobiță, Giani și Dorel din Las Fierbinți, succes colosal la Londra. Sold-out cu 4000 de spectatori!

Cei patru- Mihai Bobonete, Adrian Vancică, Costi Diță și Mihai Rait- care au venit din sărăcia satului imaginar Las Fierbinți direct în inima Londrei, tind la titlul de cei mai populari artiști de stand up ai lunii decembrie.

Pe lângă succesul reputat duminică, la Londra, actorii de televiziune și stand-up comedy  au programate trei spectacole consecutiv la Sala Palatului (18-19-20 decembrie), prețul biletelor fiind între 150 și 300 lei. Dacă vor reuși să vândă cele aproape 12.000 de bilete, vor împărți circa 80.000 de euro.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.