CHINA amenință lumea cu o armă hipersonică! Au apărut imagini cu racheta misterioasă

Noi detalii surprinse în imagini recente sugerează că, de fapt, China dezvoltă o armă hipersonică, una care ar putea avea un motor aeroreactor. Imaginile surprinse recent par să arate o aeronavă chinezească H-6N purtătoare de rachete, în timp ce transportă o rachetă supradimensionată sub fuzelaj.

 

Au fost incidente de securitate la bănci! Dezvăluirea unui șef din BNR

 

Deși mai multe detalii sunt vizibile acum, forma și mărimea generală a rachetei sunt foarte similare, dacă nu chiar identice, cu ce a putut fi observat într-o altă filmare care a apărut pe rețelele de socializare luna trecută. Elementele care pot fi văzute acum sugerează un design hipersonic, care ar putea fi nuclear sau aeroreactor.

Un motor aeroreactor presupune ca jetul reactiv să se formeze prin arderea carburantului folosind aerul atmosferic.

 

Biserica și-a făcut propria firmă de asigurări! Preoții sunt nemulțumiți

 

Imaginile au apărut mai întâi pe Weibo, dar au fost șterse între timp

Imaginile au apărut inițial la data de 5 noiembrie pe rețeaua de microblogging Twitter. Filmarea a fost publicată pe rețeaua de socializare Weibo din China, însă pare să fi fost ștearsă între timp de pe acea platformă.

Încărcătura de sub aeronavă pare să fie de aceeași lungime generală ca cea văzută într-o filmare apărută în octombrie. Racheta pare să aibă o lungime de 12 metri, sau în jur de o treime din lungimea unei aeronave H-6N purtătoare de rachete. Secțiunea carlingii seamnănă izbitor cu un fel de vehicul hipersonic.

Un design aeroreactor imens capabil să atingă o viteză foarte mare

Din ceea ce poate fi văzut în noile imagini, există posibilitatea ca ceea ce vedem să fie, de fapt, un design aeroreactor imens capabil să atingă o viteză foarte mare. Anumite trăsături par similare cu un vehicul hipersonic de cercetare numit Jia Geng No. 1. Imagini cu acest vehicul au apărut pentru prima oară anul trecut, potrivit The Drive.

Jia Geng No. 1, dezvoltat de Academia Aerospațială a Universității Xiamen împreună cu Lingkong Tianxing Technology pentru cercetare hipersonică, ar avea doar puțin peste 9 metri în lungime, însemnând că ar fi mai scurt decât aeronavele H-6N purtătoare de rachete. Aceeași formă generală a fost văzută și în cazul altor vehicule aeroreactoare pentru cercetare hipersonică, precum X-43 de la NASA, dar și vehicule de luptă, cum ar fi Kh-90 al Uniunii Sovietice, care nu a fost niciodată folosit.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed