Cicciolina, intrigată că guvernanții i-au tăiat pensia! ”Sunt jignită de această tăiere neconstituţională a indemnizațiilor”

Fostă membră a Parlamentul Italiei (aleasă din partea Partidului Radical), Cicciolina, cândva starleta incontestabilă a producțiilor europene de profil, cu mult înainte ca acestă zonă să devină o industrie de miliarde de dolari, nu o duce prea bine, mai ales după ce guvernul italian a luat măsuri financiare dure după blocajul financiar din cauza pandemiei. Guvernanții au hotărât tăierea pensiilor speciale ale foștilor politicieni, afectată fiind și Ilona Staller (care s-a bucurat de un mandat la începutul anilor 2000).

”Nu mai sunt chemată la emisiuni TV, cluburile şi discotecile sunt închise din cauza pandemiei, fostul meu soţ, care s-a îmbogăţit pe seama imaginii mele, nu-mi oferă niciun fel de sprijin, material sau moral. Vând tot ce am pentru a putea trăi“, a declarat actriţa ziariștilor de la La Repubblica.

Doru Octavian Dumitru s-a reîntors în România după 20 de ani de Canada. A lăsat bășcălia și este conferențiar!

”Sunt jignită de această tăiere neconstituţională a pensiilor. Voi reveni în politică şi voi propune tăierea la jumătate a salariilor guvernanţilor”, declara ea pentru Times, în vara anului curent. Ilona Staller avea o pensie de 3100 euro pe lună.

Cicciolina  și-a început carira politică în perioada când filma fără haine. A trecut pe la Partidul Ecologist, apoi a trecut la Partidul Radical.  1990, în cadrul dezbaterilor la ONU înainte de războiul din Golful Persic, Cicciolina s-a declarat ”dispusă să facă dragoste cu Saddam Hussein pentru a restabili pacea în Orientul Mijlociu”. Astăzi, preocupările pensionarei Ilona Staller sunt plimbările prin parcuri, plimbatul câinelui său și șahul.

cicciolina

Doru Octavian Dumitru s-a reîntors în România după 20 de ani de Canada. A lăsat bășcălia și este conferențiar!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed