Ciolacu: Faptul că lună de lună reuşim să ducem inflaţia într-un trend descendent, chiar accelerat, mie personal, îmi arată foarte clar că suntem în drumul economic corect

Premierul a reafirmat că procentul cu care veniturile populaţiei au crescut depăşeşte procentul cu care preţurile s-au majorat. 

„Am preluat o inflaţie medie de 13,8% anul trecut, în acest moment creşterile sunt de 13,5% pe persoană şi peste 13,8% pe familie. Cu adevărat, scumpirile au fost de 11,5%. Este o diferenţă mică procentuală, dar ne arată trendul din acest moment. Faptul că lună de lună reuşim să ducem inflaţia într-un trend descendent, chiar accelerat, mie personal, îmi arată foarte clar că suntem în drumul economic corect”, a afirmat Marcel Ciolacu în discursul ţinut sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaţilor PSD Argeş pentru alegerile locale din 9 iunie.

Acesta a lăudat-o pe argeşeanca Simona Bucura Oprescu, spunând că aceasta poate rămâne în istoria Guvernului  ca cel mai performant ministru al Muncii.

Premierul mai spune că investiţii în valoare 1,5 miliarde euro sunt în derulare în prezent, în judeţul Argeş, el dând ca exemple investiţiile în infrastructura rutieră. Ciolacu a ţinut să sublinieze că sute de mii de angajaţi, pensionari şi copii argeşeni au venituri majorate. 

„Asta înseamnă stabilitate, asta înseamnă expertiză, implicare şi acesta este adevărul: oamenii cunosc acest lucru”, mai spune Ciolacu.

Liderul PSD spune că nu are niciun dubiu că PSD va câştiga din nou judeţul Argeş. 

„Haideţi să nu ne alintăm! Veţi câştiga toate alegerile, nu are nimeni astăzi nicio şansă în faţa dvs”, le-a mai spus Ciolacu social-democraţilor de la Argeş.

Organizaţia PNL Argeş este condusă de un membru al Guvernului, respectiv de Alina Gorghiu, ministru al Justiţiei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed