Ciucă, după anunţul lui Ciolacu de creştere a salariului minim: De regulă, toate aceste aspecte care au vizat decizii importante au fost discutate în coaliţie. Probabil că după întâlnirea cu Comisia Tripartită vom avea o discuţie şi în coaliţie

Nicolae Ciucă a fost întrebat, joi, la Euronews România, dacă este sau nu o abordare populistă declaraţia făcută de premierul Marcel Ciolacu despre creşterea salariului minim. 

 

”Nu am văzut-o, nu ştiu detalii despre ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, nu pot să comentez”, a afirmat Nicolae Ciucă. 

 

El a fost întrebat dacă o asemenea declaraţie nu ar fi trebuit să fie făcută după consultarea în coaliţie. 

 

”De regulă, toate aceste aspecte care au vizat decizii importante au fost discutate în coaliţie. Probabil că după întâlnirea cu Comisia Tripartită vom avea o discuţie şi în coaliţie”, a transmis liderul PNL. 

 

Întrebat dacă este deranjat de faptul că nu a fost consultat de premierul Ciolacu înainte de a face această declaraţie, Nicolae Ciucă a răspuns: ”Nu este vorba de a fi eu deranjat, ci este vorba de atitudinea şi respectul pe care îl avem unii faţă de ceilalţi şi până în acest moment am avut o abordare cât se poate de onestă în relaţia cu premierul, în relaţia cu partenerii noştri de coaliţie şi vom continua să o avem pentru că dincolo de deranjul sau orgoliul fiecăruia dintre noi, important este ce facem pentru oameni”. 

 

Nicolae Ciucă a mai fost întrebat dacă acest lucru nu reprezintă o problemă pentru relaţiile din coaliţie.

 

”La câte probleme şi câte situaţii am avut în aceşti doi ani şi jumătate şi mai avem încă o jumătate de an în faţă, cel puţin. Nu asta este cea mai dificilă şi cea mai complicată problemă. Le rezolvăm pe toate”, a susţinut liderul PNL.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed