”Clanul”, serialul de succes al Pro TV-ului, a ajuns la final. Ce spun actorii despre banii câștigați!

Clanul”, serialul de succes al Pro TV-ului, a ajuns la final după patru sezoane. În ultimii doi ani, filmul în care au jucat George Mihăiță, Denis Hanganu, Șerban Pavlu, Marius Manole și Carmen Tănase s-a bucurat de audiențe bune, culminând cu ultimul episod ce a înregistrat 1,2 milioane de telespectatori în fața televizoarelor.

”Clanul” a avut patru sezoane a câte 13 episoade, echivalentul a mai bine de 50 de lungmetraje. Lunga perioadă petrecută pe platoul de filmare în ultimii doi ani a fost remunerate bine de producătorii serialului de televiziune. Bani despre care Denis Hanganu, spune că nu l-au îmbogățit:

”Clanul”, serialul de succes al Pro TV-ului, s-a încheiat! Denis Hanganu: ”Nu m-am îmbogățit. Nu mi-am luat nici casă, nici mașină”

”Nu m-am îmbogățit după Clanul. Bineînțeles că proiectele în cinematografie sunt mult mai bine plătite decât cele din teatru și televiziune. Nu mi-am luat nici casă, nici mașină. Oricum eu sunt mai chibzuit, îndrăznesc să spun chiar econom. Țin de bani sau încerc să-i investesc inteligent”, a spus Denis Hanganu (30 de ani), protagonistul filmului românesc adaptat după un serial turcesc de succes.

Filmul ”Clanul” i-a schimbat viața lui Tudor Hanganu, alias polițistul Tudor Achim, care, între două sezoane s-a căsătorit cu Raluca, logodnica sa. I-au fost alături colegii din distribuție, dar și mulți colegi din breasla sa, amintim; Elvira Deatcu, George Mihăiță, Cătălina Grama și Paul Ipate, Marian Olteanu, George Ivașcu ori Vladimir Drăghia.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed