AcasăEconomieTransportColoană de camioane de 13 kilometri, la Nădlac II. Ungaria a interzis...

Coloană de camioane de 13 kilometri, la Nădlac II. Ungaria a interzis intrarea TIR-urilor pentru că s-a celebrat Ziua Tuturor Sfinţilor

O coloană de camioane lungă de 13 kilometri s-a format, miercuri, înainte de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe autostradă, iar autorităţile transmit că timpul de aşteptare pentru formalităţi este de cel puţin cinci ore, informează Agerpres.

Potrivit aplicaţiei online de monitorizare a timpilor de aşteptare la graniţe, de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II sunt deschise patru artere de ieşire din ţară pentru traficul greu, dar se înregistrează un „număr foarte mare de automarfare prezente la verificările de frontieră”. Timpul de aşteptare pentru control a ajuns la 300 de minute, arată sursa citată.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat că s-a solicitat părţii ungare să aloce mai mult personal, pentru a se putea forma echipe comune de control suplimentare, astfel încât tranzitarea frontierei să se facă mai repede.

Cauza numărului mare de TIR-uri prezente la frontieră este legată de interdicţiile de intrare în Ungaria pentru camioane aplicate marţi, când în ţara vecină s-a celebrat Ziua Tuturor Sfinţilor.

De asemenea, o coloană de camioane s-a format şi înainte de PTF Vărşand, unde se aşteaptă tot 300 de minute şi sunt deschise trei artere de ieşire pentru traficul greu. La Nădlac I, timpul de aşteptare este de 60 de minute şi este disponibilă o arteră.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.