AcasăEconomieCompaniiCompania romaneasca de livrare apa H2On foloseste bidoane din policarbonat sau tritan,...

Compania romaneasca de livrare apa H2On foloseste bidoane din policarbonat sau tritan, nu din PET, material cu potential cancerigen

Compania 100% romaneasca H2On, care livreaza apa acasa sau la birou, in aceeasi zi, in peste 30 de judete din tara, foloseste bidoane din policarbonat sau tritan, si nu din PET, material care are potential cancerigen, mai ales pe perioada verii.

livrare apa“Bidoanele de 19 litri cu apa din oferta H2On sunt realizate din policarbonat sau din tritan, nu din PET, iar apa pe care o comercializam este microbiologic pura si nu este tratata prin clorinare, legea interzicand acest tip de tratament pentru apa de izvor”, explica Nathaniel Geana, proprietarul business-ului care detine numeroase distinctii pe plan national si international, inclusiv “Superior Taste Award”, oferit de catre prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia).

 

“In cazul unei depozitari pe termen lung, chiar si la temperaturi in limite normale, in continutul sticlelor realizate din PET sunt difuzati compusi chimici, dintre care unii sunt nocivi. Cand temperatura de depozitare creste spre valoarea de +40 de grade Celsius sau chiar si mai mult, creste si incidenta razelor solare, iar acestea pot actiona drept catalizator. Astfel, creste rata de migrare a compusilor chimici din PET. Pentru apa carbogazoasa, aceasta incidenta a migrarii compusilor este chiar mai mare decat in cazul apei plate. Similar, este cunoscut ca, in cazul sticlelor de PET de 0,5 litri, se transfera mai multe toxine in apa decat in cazul sticlelor mai mari”, a explicat fizicianul Silviu Gurlui pentru televiziunile de stiri.

 

Conform studiilor citate de catre acesta, migratia compusilor chimici din PET catre apa imbuteliata si depozitata o perioada indelungata poate duce la boli pulmonare, cardiace si chiar la cancer. “Daca incidenta este mare pe termen lung, suntem cu atat mai expusi, intrucat acesti compusi se adauga la ceea ce este deja in aer. Astfel, putem vorbi despre cancer pulmonar, afectiuni si tulburari ale aparatului reproductiv si despre o serie de mutatii. Prin urmare, exista factori cancerigeni in PET”, avertizeaza fizicianul Silviu Gurlui.

 

Informatiile ingrijoratoare sunt confirmate si de catre ANPC. “Odata cu cresterea temperaturilor, exista riscul ca acel PET sa elimine in lichidul continut anumite substante, care pot pune in pericol sanatatea oamenilor, devenind chiar cancerigene. Daca pe raft este o sticla calda, nu o lua! Exista cazuri in care sticlele de suc sunt bombate. Fie ca vorbim despre PET-uri, fie ca vorbim despre cutii de carton, e clar ca produsul respectiv a intrat intr-un proces de alterare si trebuie retras de la comercializare”, a explicat Directorul General ANPC, Paul Anghel.

 

H2On – apa sigura, sanatoasa si gustoasa

 

Tocmai din motivele enumerate anterior, bidoanele de 19 litri de la H2On sunt confectionate din policarbonat sau tritan, nu din PET, eliminand potentialul cancerigen.

 

Mai mult, ele sunt dotate cu un sigiliu igienic si trebuie depozitate intr-un loc ferit de expunerea directa a razelor soarelui, la fel si dozatorul propriu-zis. Un bidon cu apa trebuie consumat in maximum 3 saptamani de la desigilare, se mai arata pe site-ul H2On, companie care testeaza calitatea apei sale numai in laboratoare acreditate RENAR (Asociatia de Acreditare din Romania). Toate aceste masuri de protectie si sfaturi utile pentru cumparatori au drept scop protejarea acestora si asigurarea celor mai bune conditii de depozitare si consum a apei plate marca H2On.

 

Proprietarul business-ului, Nathaniel Geana, explica faptul ca nu doar bidoanele din policarbonat sau tritan diferentiaza compania pe care o conduce de concurenta, ci numeroase alte aspecte.

 

“La H2On, le oferim clientilor nostri apa atunci cand le este sete, intrucat ne permitem acest lucru atat din punct de vedere birocratic, cat si logistic. Am conceput un sistem unic si deosebit de eficient de livrare apa acasa si la birou, in aceeasi zi, in peste 30 de judete din tara. Astfel, asiguram cantitatea necesara de apa potabila zilnic, fara efort, fara taxe de transport, fara contract si fara sa impunem un volum de consum lunar. Preturile mici si calitatea deosebita a apei pe care o punem zilnic la dispozitia clientilor nostri ne ajuta sa ne mentinem pozitia fruntasa in domeniul livrarii de apa, dar si sa investim constant in tehnologie de ultima generatie, pentru a oferi siguranta igienei si calitatii apei, folosind purificatoare industriale de top”, explica proprietarul H2On.

 

Andreea Marin, Victor Slav si Teo Trandafir recomanda apa de la H2On!

Nathaniel Geana mai spune ca apa este singurul lichid care are un aport la sanatate, mai ales pe canicula, in timp ce sucurile, berea si celelalte bauturi “aduc” doar un gust deosebit si un sentiment de multumire si de implinire.

 

“Toate reclamele de la televizor ne recomanda un consum de minimum 2 litri pe zi, insa nu precizeaza nimic despre un consum maxim. O recomandare sanatoasa ar fi sa se consume 4 litri pe zi, mai ales pe perioada verii. Apa inseamna viata, apa inseamna sanatate, iar la H2On stim ca un consum adecvat de apa in fiecare zi te ajuta sa iti mentii sanatatea si un aspect fizic placut. Tocmai de aceea, ne straduim sa iti oferim servicii de cea mai buna calitate de livrare apa la domiciliu”, explica Nathaniel Geana.

 

Printre personalitatile extrem de apreciate din Romania care se bucura deja de beneficiile apei de la H2On si de serviciile de livrare in aceeasi zi se numara Andreea Marin, Victor Slav, Teo Trandafir, Daniel Buzdugan, Flick, Adrian Mutu, Pepe, Ionut Dolanescu, Romica Tociu, Cornel Palade, Armin Nicoara si multi altii. “Lumea este intr-o continua miscare, oamenii – la fel. Cateodata, obosim si am vrea sa ne tragem putin sufletul, cu totii trecem prin asta. Uneori, este suficient un pahar cu apa buna. Eu astazi am comandat bidonul de 19 litri de apa! Tie cum iti place apa de la H2On?”, spune Andreea Marin.

 

Daca vrei sa devii urmatorul client H2On si sa te bucuri de apa sanatoasa, gustoasa si certificata international, imbuteliata in bidoane de 19 litri din policarbonat sau tritan, tot ce trebuie sa faci este sa suni la 031 9887 si vei primi apa in aceeasi zi, fara taxe de transport, contract sau comanda minima.

Ultimele Articole