AcasăEconomieConsiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Adler Pelzer Holding GmbH a...

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Adler Pelzer Holding GmbH a preluat divizia de sisteme acustice şi capitonaje moi a Grupului Faurecia

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Adler Pelzer Holding GmbH, Germania, a preluat divizia de sisteme acustice şi capitonaje moi aparţinând Grupului Faurecia”, a informat autoritatea de concurenţă.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, a informat autoritatea de concurenţă.

Grupul Adler Pelzer dezvoltă, produce şi furnizează sisteme pentru confortul acustic şi termic al vehiculelor, specializat în mod deosebit în sectorul automobilelor. Grupul Adler Pezler este prezent în România prin subsidiara Adler Pelzer Automotive Romania S.R.L., care are ca obiect de activitate principal fabricarea de piese şi accesorii pentru autovehicule.

Grupul Faurecia este un furnizor global în industria automobilelor, producând sisteme pentru numeroase aplicaţii în domeniul auto, pentru scaune/banchete auto, dispozitive electronice şi sisteme complete pentru interiorul auto. Grupul Faurecia desfăşoară activităţi pe piaţa românescă prin intermediul Faurecia Romania SRL, companie specializată în producerea de componente interioare pentru vehicule, scaune auto şi mobilitate curată.

Ultimele Articole