x


  • EUR
    4.7621
    USD
    4.2658
string(7) "politic"

CTP: S-a săturat Iohannis de penali? I-aș da un colebil

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, a comentat, la Digi24, recenta declarație a președintelui Klaus Iohannis, care a spus că s-a săturat de „atâția penali și infractori în vârful politicii”.

Author: Mihai Voican | Sursa: DIGI24 | Publicat: 07.12.2018, 8:33

Puțin îmi pasă de senzațiile, impresiile și trăirile domnului președinte Iohannis. S-a săturat? Și ce mă interesează pe mine dacă s-a săturat, ca simplu cetățean? Asta mi-l amintește pe Emil Constantinescu, care, la un moment dat, scoate o vorbă memorabilă: Mi-e scârbă. Din poziția de președinte, ne comunica nouă că îi e scârbă. Am scris și atunci și eu ceva, i-am oferit un emetiral, să spunem, pe care i l-aș da și domnului Iohannis. Sau poate pentu dânsul un colebil, pentru că s-a săturat”, a spus Cristian Tudor Popescu.

 

Dacă s-a săturat, să acționeze mult mai mult mai eficient și mai dinamic decât a făcut-o până acum. Nu trebuie să comunică că s-a săturat. De săturat ne-am săturat noi înaintea dânsului. Eu m-am săturat, m-a săturat să și vorbesc despre tot ce se întâmplă și tot ce vedem despre acești inși. E pot să spun că m-am săturat, eu n-am funcție, domnul Iohannis are. A spus că trebuie să acționăm. Păi cine să acționăm, noi, cetățenii? Nu prea avem cum să acționăm. De ieșit în stradă, s-a ieșit atâta vreme, cu sutele de mii de oameni”, a explicat jurnalistul.

 

Articolul integral pe DIGI24