Cântăreața Daiana Crețan combină muzica tradițională cu micii și distracția în poienițele englezești. Ce afacere are!

0

Daiana Crețan a dus odată cu muzica tradițională bucovineană micii și multe alte preparate tradiționale în Londra. Solista de muzică populară originară din Suceava organizează caravane cu autobucătării mobile în Marea Britanie.

Stabilită de ani buni în Anglia, cântăreața vine în ajutorul importantei comunități românești și a pus la punct un sistem de petreceri tradiționale ”câmpenești” cu tot ce trebuie, în care totul este “mobil”pe roți”, începând de la sistemul de sonorizare, dar și autobucătăriile, Caravana se deplasează la cerere, adaptând microfestivaluri spre bucura celor ce își doresc să sărbătorească lângă noua loc casă precum o făceau în România.

Cântăreața Daiana Crețan combină muzica tradițională cu micii și distracția în poienițele englezești! ”Am înființat o caravană de grill-uri și mici românești, în Londra. Acolo oamenii pot veni și își pot ostoi dorul de casă prin gusturile autentice ale bucătăriei românești. Este o mândrie pentru mine să afirm că suntem români și să afișăm steagul nostru mare pe caravană, ca simbol al identității noastre și pentru a bucura inimile tuturor celor aflați departe de țară”, spune Daiana Crețan, solista care, deși s-a stabilit în Anglia, face naveta în țară pentru evenimente. Artista se bucură de o bună prietenie cu Georgiana Lobonț și este des invitată în spectacolele acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.