Dalida din Las Fierbinți, însărcinată în viața reală! Actrița va aduce pe lume un băiețel

Soție iubitoare și mamă înțelegătoare, actrița (37 ani) este căsătorită cu Laurențiu dinainte să se filmeze primul sezon al popularului serial în care a fost distribuită. Cei doi mai au un băiețel, pe numele lui Marcu (4 ani).

”Sunt însărcinată în patru luni. Ne-am dorit foarte mult copii și eu, și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit copii. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit frățiori. Mi-e rău în perioada asta și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă”,  i-a declarat Ecaterina lui Cătălin Măruță.

Andreea Raicu scosă din pepeni de proprii admiratori. Au acuzat-o că și-ar fi îmbolăvit părintele! ”Mama a luat COVID 19 din altă parte”

Atât Ecaterina, cât și Laurențiu își doresc mulți copii. ”Pe soțul meu l-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe ”Fierbințiul” (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă. Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire”, a povestit actrița originară din Chișinău.

Las Fierbinți (Ecaterina Ladin foto dreapta)

Alexandru Andrieș a împlinit 66 ani! Nicu Alifantis i-a făcut cea mai originală urare

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed