Dating show-ul  de succes mondial ”Love Island” va avea și variantă românească

Surpriza verii vine de la Pro TV-ul. Postul a achiționat drepturile pentru ”Love Island”, un format ce se bucură de mare succes în 25 de țări de pe mapamond, cu audiență de zeci de milioane de telespectatori.

Postul a deschis preselecțiile pentru show-ul fenomen adaptat în SUA, Germania ori Marea Britanie. Formatul de televiziune prezintă evoluția mai multor persoane singure care sunt cantonate într-o vilă tixită de camere de luat vederi, aflată pe o insula exotică. Concurenții își vor alege un partener și vor încerca să aibă o relație. Cu siguranță, drumul spre a găsi jumătatea ideală nu este lipsit de probleme, provocarile urmând să facă deliciul telespectatorilor.

Participanții dornici să trăiască experiența unei veri plină de distracție și provocari, cu scopul de a întâlni dragostea adevărată se pot înscrie pe site-ul Pro TV.

Dating show-ul  de succes mondial ”Love Island” va avea și variantă românească

”Suntem încântați să aducem, în sfârșit, «Love Island» în România. Emisiunea este unul dintre cele mai tari formate din lume, în acest moment, și se potrivește perfect strategiei Voyo și Pro TV de a avea divertisment de calitate pentru audiențe diverse. «Love Island» are deja foarte mulți fani în România, care au văzut versiuni internaționale ale emisiunii și sunt sigur că vor aprecia varianta românească“, a spus  Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.  

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri