Dezvoltatorul Forty Management a selectat operatorul hotelului cu 260 de camere al Central District Lagoon City, din Bucureşti

„Dezvoltatorul Forty Management a finalizat selecţia internaţională pentru componenta hotelieră a Central District Lagoon City din Bucureşti, care va include 160 de camere si 100 de apartamente în regim hotelier. Proiectul va fi o dezvoltare mixtă de mari dimensiuni, având o componentă rezidenţială cu 530 de apartamente, o clădire de birouri de 8.000 mp GLA, 6.500 mp de spaţii comerciale, precum şi o componentă hotelieră, cu 260 de camere, toate construite în jurul unei lagune de 20.000 mp, implementată pe baza unei licenţe exclusive Crystal Lagoons”, anunţă compania.

Central District Lagoon City va fi primul proiect din Europa Centrală şi de Est cu eficienţă energetică auto-susţinută prin surse independente, regenerabile, şi este amplasat pe un teren din nordul Bucureştiului.

Forty Management a angajat EST Hospitality Consulting pentru a gestiona procesul de afiliere internaţională a componenţei hoteliere.

„Am invitat să participe în cadrul procesului de selecţie toate grupurile hoteliere mari care pot aduce valoare adăugată acestui proiect inovator. Suntem încântaţi de răspunsurile imediate şi feedback-ul pozitiv arătat de cele 9 branduri internaţionale ce au depus oferte, unele în premieră pentru România. Acest proiect a generat un interes major din partea acestora, unele grupuri ofertând şi 2 branduri, ceea ce ne demonstrează viabilitatea unui proiect atât de special precum Central District Lagoon City, primul proiect din CEE ce va aduce şi componentele de leisure şi lifestyle, în oraş, ca un veritabil resort in town”, spune Mircea Drăghici, CEO EST Hospitality Consulting.

La finalul procesului de selecţie au rămas doi operatori internaţionali majori.

„Conform studiilor STR Global, hotelurile cu acces la plajă generează un premium de 151% în venituri comparativ cu hotelurile ‘normale’ din oraş. Vom avea în Bucureşti, în maximum 3 ani, un nou hotel de 5 stele plus, cu toate valenţele aduse de acesta”, adaugă Mircea Drăghici.

Tehnologia Crystal Lagoons, patentată în 190 de ţări, este unică în lume şi permite dezvoltarea unor suprafeţe de mari dimensiuni, acoperite cu apă cristalină şi plaje cu nisip alb, având un cost mic de întreţinere. Până în acest moment s-au dezvoltat la nivel mondial peste 600 de lagune, iar Central District Lagoon City va utiliza pentru prima dată în Estul Europei o astfel de tehnologie, care le permite locuitorilor să practice înotul şi sporturile nautice, cum ar fi navigarea sau caiacul, printre altele; sau pur şi simplu să se relaxeze pe plajă, fără a fi nevoie să călătorească mai departe de propria curte.

Forty Management SA este un dezvoltator imobiliar de proiecte verzi de dezvoltare si regenerare urbană premium cu utilizare mixtă sub marca Central District.

Forty are câteva proiecte mixte finalizate (333 de unităţi), în construcţie (602 de unităţi în Central District Viitorului 134, Central District Royal Suites şi Central District Lagoon City), un hotel de 5 stele în Central District Lagoon City, 9.000 mp de clădiri de birouri în Central District Viitorului 134 şi Central District Lagoon City, 2.300 mp de spaţii comerciale finalizate (Central District Cuza99, 4 Elemente) şi 6.750 mp în curs de dezvoltare (Central District Lagoon City şi Viitorului 134) – dezvoltări exclusive precum Central District Polonă 25, Central District Cuza 99 & Central District 4 Elements.


 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri