Drăguşin: „Putem învinge pe oricine, ne-am calificat de pe primul loc”

Declarațiile lui Drăgușin

Fotbalistul echipei naţionale a României, Radu Drăguşin, a declarat, miercuri seara, după calificarea în optimile de finală ale EURO 2024 de pe locul 1 al Grupei E, că prima reprezentativă a demonstrat că poate învinge orice adversar.

„Nu contează ce adversar vom avea mai departe, ne vom bate cu oricine. Putem învinge pe oricine, ne-am calificat de pe primul loc într-o grupă în care lumea spunea că vom fi ultimii. Ne-am calificat la turneul final de pe primul loc, acum în optimi ne-am calificat de pe primul loc, aşa că orice e posibil”, a spus Drăguşin la finalul partidei cu Slovacia.

„Este un moment pe care l-am aşteptat de foarte mult timp şi suntem incredibil de fericiţi. A fost un meci decisiv până la urmă. Ştiam că ei nu vor să piardă şi trebuiau să rişte ceva. Din păcate noi am primit un gol, însă am ştiut foarte bine să reacţionăm. Iar de la penalty-ul pe care l-am înscris am gestionat foarte bine partida, obţinând un egal important”, a adăugat el.

Fundaşul s-a arătat mândru de faptul că echipa naţională a făcut fericită o ţară întreagă.

„Cred că suporterii vor fi mai mulţi la următorul meci decât la cel cu Ucraina. Este o bucurie incredibilă. Suntem mândri că am reuşit să facem fericită o ţară întreagă. Ăsta a fost ţelul nostru, să-i facem fericiţi pe oameni şi mândri că sunt români. Publicul care ne-a susţinut din tribune azi a fost extraordinar, ca şi până acum”, a precizat Radu Drăguşin.

Selecţionata României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, din postura de câştigătoare a Grupei E, după 1-1 (1-1) cu Slovacia, miercuri seara, pe Frankfurt Arena.

Tricolorii au trecut pentru a doua oară de faza grupelor, după ediţia din 2000, însă acum au reuşit să termine pe primul loc.

Optimea de finală România – Olanda se va juca marți, 2 iulie, pe Allianz Arena din Munchen.

E o zi de foc, pentru că staff-ul tehnic și cel medical. Trebuie să pună rapid în aplicare toate procedurile de refacere a jucătorilor. Mai sunt doar 5 zile până la meciul istoric România-Olanda în optimi de finală la EURO 2024.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed