După șase ani de mariaj, Oana Roman a divorțat de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei nu au avut probleme legate de partaj, întreaga procesiune juritică a durat circa 40 de minune.

”Eu am făcut tot ce am putut, am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi, ca familie, n-a fost de ajuns, am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. Cred că este cea mai bună decizie, pentru că eu trebuie să mă concentrez să cresc acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea. Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Iubirea înseamnă loialitate, înseamnă încredere necondiţionată, înseamnă respect, înseamnă prietenie, înseamnă pasiune şi dorinţă. Dar fără respect, încredere şi prietenie, pasiunea moare”, a spus fiica lui Petre Roman care se va ocupa pe viitor de fiica sa și a fostului său soț, Izabela, în vârstă de 6 ani.

Selly dă din casă! Contracost, îi învață și pe alții cum a făcut el un milion de euro. Lansează propria ”academie de vlogging”

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014, însă în 2017 au apărut primele fricțiuni între ei, totodată primele zvonuri că se despart. Au reușit să ajungă la un numitor comun provizoriu și au continuat relația.”A m trecut peste niște perioade incredibil de grele și astea au erodat lucrurile. Marius, omul ăsta, a fost lângă mine în fiecare minut și secundă în chinul prin care am trecut. El și Catinca (sora sa-n.r.) au fost singurii. El a trebuit să mă spele, să-mi schimbe pansamentele, nici mama nu m-a văzut în asemenea ipostaze. Toate lucrurile astea l-au schimbat”, spunea la începutul anului Oana Roman.

Ce salariu are Cătălin Măruță la Pro TV! Nici Andra nu încasează puțin

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed