EVOLUTION Primăvară/Vară 2013 by Tudor.Personal Tailor

0
EVOLUTION  Primăvară/Vară 2013  by Tudor.Personal Tailor

Lansarea celei mai noi colecţii a brandului s-a desfăşurat într-o notă de eleganţă şi rafinament, iar asistenţa s-a bucurat de o remarcabilă linie de costume pentru bărbaţi.

 

Invitatul de onoare al serii a fost Alexandru Tomescu, violonist de excepţie şi tânăr nonconformist al cărui spirit liber se reflectă perfect în muzica sa, o prezenţă foarte rară la astfel de evenimente mondene. Alături de el a fost prezent şi celebrul trompetist newyorkez de origine română, Emil Bizga, care a încântat auditoriul prin recital de smooth jazz. Sfera artistică a evenimentului a fost completată de lucrări din sticlă suflată ce aparţin lui Dan şi Mihai Băncilă şi de gravurile lui Mircea Popescu, ce propune localizarea şi înţelegerea a ceea ce înseamnă gravură şi imagine multiplicată în arta vizuală contemporană.

 

Invitaţii au avut ocazia de a degusta delicatesele oferite de Café Louis, însoţite de vinurile regale Pinot Noir de Pucari, Rose de Purcari, Chardonnay de Purcari.

 

Parteneri ai evenimentului: Magheru One, Brands International, Helvetansa, Ceptura-Purcari, Aqua Carpatica, , Santal.

 

Ţinutele feminine au fost asigurate de designerul Rhea Costa, iar amenajarea spaţiului şi designul interior au fost realizate de Andreea Blaj împreună cu Innova.

 

Noutățile pe care Tudor le aduce pentru acest sezon sunt: sacoul soft fused-; pantofii și mocasinii din piele naturală realizaţi pe măsura cumpăratorului; țesături speciale pentru sezonul cald – lână cu finețe sporita și nu în ultimul rând combinațiile de lâna cu mătase, in și bumbac.

 

Ţinutele propuse se adresează cu precădere sferei business, elementele definitorii fiind costumele cu revere ascuțite, în nuanțe de gri și bleumarin- indigo (culoare reprezentativă pentru brandul Tudor), dar și alternative pastel în nuanțe de galben sau chiar roz.

 

Colecția se încadrează în continuare în tiparele clasicului Gentleman, cu o notă de modernism, iar la tendințele cromatice ale sezonului și la mult-apreciatul alb, se adaugă originalitatea designerilor Tudor și măiestria experimentaților croitori. Accesoriile propuse sunt dintre cele mai rafinate: cravate, papioane, dar și brâuri și batiste din mătase naturală, butoni din argint și marele succes lansat la începutul toamnei trecute – pantofii pe măsură.

 

Noua colecție Tudor Personal Tailor a fost lansată alături de un catalog de prezentare sugestiv, așa cum compania și-a obișnuit deja publicul atent la detalii și în continuă căutare de nou.
Noua colecție poate fi admirată la showroom-urile Tudor aflate pe str. Episcopiei 1-3, în cadrul Athenee Palace Hilton sau pe strada Cuza Voda 95.