Femeia care nu a muncit nicio zi, dar a încasat peste 100.000 de euro de la stat

O femeie nu a muncit nici măcar o zi, dar a reușit să încaseze peste 100.000 de euro de la stat. A fost acuzată de fraudă, însă ce idee a avut ea?

Este vorba despre o femeie din Italia. Aceasta a inventat 12 sarcini și a pretins că ar fi născut cinci copii, doar ca să nu muncească, dar să fie plătită.

În ceea ce privește prejudiciul, conform autorităților, este vorba de peste 100.000 de euro, bani încasați de la stat fără să aibă dreptul.

Practic femeia a reușit să escrocheze statul italian cu nu mai puțin de 111.000 de euro, după ce a mințit că a avut 12 sarcini și că ar fi născut cinci copii, pe care i-a înregistrat oficial, le-a dat nume, aveau chiar și cod numeric personal, însă aceștia nu existau.

Cum a păcălit femeia autoritățile

De fapt, singurul lucru pe care l-a născut femeia a fost doar un plan diabolic pe care l-a pus în aplicare.

Aceasta are în jur de 50 de ani și a falsificat documente și acte medicale, plastografiind semnătura medicilor. Totul a fost pus la punct pentru ca femeia să fie în concediu de maternitate și să încaseze ani la rând indemnizația din partea statului italian.

Adevărul s-a aflat în momentul în care angajatorul său, cât și colegii și-au dat seama că trebuie să fie ceva suspect la mijloc cu un număr atât de mare de sarcini și au anunțat autoritățile.

Autoritățile s-au sesizat și au deschis o anchetă, care a scos întreg adevărul la iveală. Având în vedere cele întâmplate, femeia a fost condamnată la un an și opt luni de închisoare pentru fals, uz de fals și înșelăciune.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri