Florin Călinescu: „Situaţia e datorată marilor puteri. Scopul e să vadă dacă FRICA funcţionează, deci ADIO libertate“

Florin Călinescu a vorbit live, pe contul său de Facebook, despre criza generată de Covid-19. El a comentat dur situaţia creată în jurul pandemiei de coronavirus

 

. Călinescu a abordat mai multe subiecte, printre care situaţia exporturilor de lemn din pădurile patriei, despre cei care ne conduc, dar şi despre criza de coronavirus. Actorul a mărturisit opinia lui sinceră, aceea că situaţia de criză a fost pusă la cale de marile puteri, iar ceea ce se întâmplă este un război nevăzut ale cărui arme sunt viruşii.

 

„Situaţia actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acţionezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, şi atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână şi funcţionează tăcut. Virusul are calm, are răbdare şi pe care-l prinde îl articulează. Dacă eşti bătrân şi ai comorbidităţi asta este o poveste. Aşadar, gâlceava între America, Rusia şi China produce efectele pe care le vedem astăzi… Faptul că ne-am depărtat unu, doi, trei metri este doar o distanţare fizică.

 

Sunt chestii necesare. Dar ăsta este efectul urmărit şi dorit. Vor să experimenteze şi să studieze cum se comportă specia umană în ansamblu. Puff, un strănut a omorât până acum peste 100.000 de cetăţeni. Ceea ce cu cinism unii spun că la 8 miliarde de umanoizi e un fleac“, a spus vedeta. Călinescu a ţinut să precizeze că nu crede că este munca lui Dumnezeu ceea ce trăim, în ciuda controverselor iscate în acest sens. „

 

Nu are nicio legătură. Ne-a lăsat în pace de miliarde de ani, odată cu isprava doamnei Eva. Biserica greacă şi cipriotă, mult mai ortodoxă decât a noastră, a zis staţi acasă, Dumnezeu nu vă numără în incinta bisericii ca la şcoală.

 

Vreţi să vă întâlniţi cu Dumnezeu? Ieşiţi şi rezemaţi-vă fruntea de primul copac, dacă mai găsiţi în viaţă, şi gândiţi-vă la El! Şi nu Va întârzia să apară. Pentru asta este bucuria şi imensitatea Lui, deşi suntem milioane, El îi apare fiecăruia“, e de părere Călinescu.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri