x


 • EUR
  4.7081
  USD
  4.1377
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(7) "politic"

Gabriela Firea: Nicuşor Dan i-a PĂCĂLIT pe bucureşteni; a fugit la un job mai bun

Gabriela Firea îl acuză pe Nicuşor Dan că i-a păcălit pe bucureşteni; a fugit la un job mai bun.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 17.05.2018, 13:45 | Actualizat: 17.05.2018, 13:45

Deputatul USR Nicuşor Dan ‘i-a păcălit’ pe bucureşteni, pentru că, după ce a obţinut votul acestora, a fugit pentru un job mai bun, a declarat, joi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD.

Întrebată la Parlament cum comentează invitaţia lui Nicuşor Dan la o dezbatere publică în care să facă un bilanţ la jumătatea mandatului de edil, Gabriela Firea a răspuns că acesta i-a păcălit pe bucureşteni.

‘Dar cine este Nicuşor Dan? Acel domn care i-a păcălit pe bucureşteni şi, după ce a obţinut votul de consilier general, a fugit la un job mai bun, mai bine plătit şi cu sinecuri mai multe la Parlament? Eu îmi dau toate răspunsurile şi raportul în faţa bucureştenilor, nu a unui domn care a fugit de răspundere’, a afirmat primarul general al Capitalei.

Deputatul USR Nicuşor Dan a invitat-o pe Gabriela Firea la o dezbatere publică având în vedere că, în curând, se împlinesc doi ani de când aceasta este primarul general al Capitalei. ‘O invit pe Gabriela Firea la o dezbatere publică în care să facem un bilanţ la jumătatea mandatului, să discutăm despre problemele bucureştenilor, dar şi despre soluţii pentru a dezvolta oraşul şi pentru a-l face un loc în care să le facă plăcere oamenilor să trăiască. (…) Bucureştenii merită această dezbatere!’, a transmis Dan.