Gala UNITER 2024: Seara strălucirii în teatrul românesc /VIDEO! Oana Pellea și Dan Condurache, premiați pentru întreaga activitate

Aseară a avut loc Gala UNITER 2024, seara strălucirii în teatrul românesc! Oana Pellea şi Dan Condurache au fost onoraţi cu premii pentru întreaga activitate.

Emoție, strălucire și recunoașterea excelenței au marcat Gala UNITER 2024, desfășurată Teatrul Național din București. Evenimentul a reunit nume sonore ale teatrului românesc, iar printre momentele de referință s-au numărat premierea Oanei Pellea și a lui Dan Condurache pentru întreaga activitate În discursul său, Pellea a adus un omagiu tuturor colegilor de scenă și mentorilor care i-au ghidat pașii de-a lungul anilor, subliniind importanța pasiunii și dăruirii în această meserie. De asemenea, au mai fost premiați regizorul Petrică Ionescu, și scenografa Viorica Petrovici.

VEZI selecțiuni din Gala UNITER 2024!

Gala UNITER 2024: Seara strălucirii în teatrul românesc! ”Antologia dispariției”, în regia lui Radu Ifrim (Teatrul Național din Iași) a fost decernat ”cel mai bun spectacol” la Gala UNITER 2024 *Premiul președintelui UNITER a revenit prestigiosului Festival Internațional de Teatru de la Sibiu pentru 30 de ani de activitate *Printre cei care au înmânat premii s-au numărat și Pavel Bartoș, Tudor Giurgiu, Nicu Alifantis, Mariana Mihuț, Rodica Mandache* Un moment aparte a fost prezența pe scenă a nepoului lui Florin Piersic, Sasha, care l-a ajutat pe tatăl său, Florin Piersic Jr.

Gala UNITER 2024 nu a fost doar despre premii, ci și despre celebrarea artei teatrale în toate formele sale. Momente artistice de excepție au alternat cu momente de rememorare a marilor artiști care au părăsit scena vieții, dar a căror moștenire rămâne vie prin intermediul creațiilor lor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed