AcasăEconomieAutoGATA! S-a aflat cât va costa noua DACIA

GATA! S-a aflat cât va costa noua DACIA

Chiar dacă Dacia nu a oferit detalii despre prețul noilor modele, jurnaliștii francezi au reușit să afle detalii.

Publicația L’Argus, una dintre cele mai de încredere surse media în privința informațiilor despre Dacia, a efectuat un walk-around în jurul noilor modele prezentate de constructorul de la Mioveni.

Cu această ocazie, francezii și-au prezentat impresiile, dar au dezvăluit și prețul noii Dacia Sandero. Potrivit acestora, prețul de pornire va fi de 8.690 de euro.

În ce privește prețul pentru Dacia Sandero Stepway, cel de pornire va fi între 14.000 și 14.500 de euro, conform jurnaliștilor francezi.

Pentru Dacia Logan nu există informații despre preț, având în vedere că acest model va fi retras de pe multe piețe din vestul Europei ținând cont că interesul occidentalilor pentru sedan-uri este din ce în ce mai mic.

Ce au scris francezii despre Dacia Sandero

Jurnaliștii francezi au fost impresionați atât de design-ul noului Sandero, cât și de practicabilitatea acestuia.

„Noul Sandero are câteva inovații bine gândite pe care Skoda, alt brand ingenios în privința practicabilității, nu le-ar pune la îndoială. Iar Dacia Sandero este dovadă că frumusețea nu este neapărat scumpă. Estetica este, desigur, o problemă foarte subiectivă. Cu toate acestea, e clar că acest nou Sandero arată un design îngrijit și atractiv. Această nouă generație adaugă un plus de eleganță”, a comentat sursa citată.

De asemenea, jurnaliștii francezi s-au arătat impresionați și de felul în care arată Dacia Sandero la interior.

„La bord schimbările sunt cele mai vizibile. Aspectul s-a schimbat complet odată cu preluarea multor elemente de la Duster 2 sau Clio 5. Scaunele sunt exact precum cele de la Renault și oferă un suport lombar mai bun”, a mai scris sursa citată.

Deocamdată nu se știe când vor putea fi comandate noile modele de clienți.

Ultimele Articole