George Clooney spune că a fost tratat ca un obiect sexual: „Primeam câte o palmă peste fund”

Starul de la Hollywood, George Clooney, a dezvăluit, într-un interviu recent, că în trecut a fost tratat ca un obiect al dorinței sexuale.

În vârstă de 61 de ani, Clooney a spus pentru Washington Post cu ocazia Kennedy Center Honours – premiile Kennedy care sunt acordate anual în Statele Unite celor care s-au distins prin contribuția lor la artă și cultură, a dezvăluit că a fost victima unei „obiectivizări sexuale” când era la început de carieră.

„Sincer, am fost obiectivizat. Îmi amintesc că, în timpul unor scene din Roseanne („Chow and Chow”, un sitcom difuzat între 1988 și 1998), dacă mă aplecam să ridic un clipboard, primeam câte o palmă peste fund. Trebuie să lupți ca să valorezi mai mult”, a spus actorul, citat de ANSA.

Ce spune George Clooney despre cariera sa de la Hollywood

În cadrul aceluiași interviu, George Clooney, a mai spus și că preferă să nu mai fie atât de implicat în cinematografie pentru că vrea să își petreacă mai mult timp cu soția sa Amal și cu copiii săi, gemenii Ella și Alexander, în vârstă de 5 ani.


„Eu și Amal am avut lungi conversații despre vârsta mea. Am spus: <Știi, am 61 de ani, încă mai pot face multe din lucrurile pe care le făceam, dar peste 20 de ani voi avea 81 de ani și lucrurile vor fi diferite>. Asta înseamnă că nu voi face regie decât dacă este ceva ce trebuie neapărat să fac. Având roluri în filme este o muncă ușoară, mult mai ușoară și pot petrece mult mai mult timp cu familia mea”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed