Grindeanu: Cei de la CNAIR au terminat evaluarea lucrărilor la podul peste Dunăre de la Brăila: Există neconformităţi pe care cei care au realizat această lucrare trebuie să le îndrepte. Altfel, nu vom face recepţia / E un soi de semişantaj

0

”Colegii mei de la CNAIR, în urmă cu o săptămână au terminat evaluarea lucrărilor de la pod. Există neconformităţi pe care cei care au realizat această lucrare trebuie să le îndrepte (..) după care vom trece recepţia acestei lucrări. Până când aceste neconformităţi nu sunt înlăturate şi lucrările în aceste zile sunt pe înlăturarea acestor neconformităţi, noi nu vom face recepţia. Punct”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ministrul a arătat că a transmis acest lucru nu doar conducerii locale a acestei multinaţionale, ci şi conducerii centrale de la Roma, arătând că acesta este parcursul normal.

”Nu vreau să intru într-un soi de şantaj. (…) A fost terminată partea de pe Jijila, de pe malul tulcean al Dunării. În acest moment e un soi de semişantaj în care, domnule, nu vă dăm în circulaţie până nu ne recepţionaţi şi podul”, a spus Grindeanu, precizând că colegii lui nu pot recepţiona o lucrare atât timp cât există bucăţi neconforme.

”Înţeleg că au început să îndepărteze aceste neconformităţi”, a mai arătat ministrul Transporturilor.