Groapă de gunoi clandestină, în mijlocul unei reședințe de județ. VIDEO

0


Prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, a descoperit un focar de infecție în mijlocul municipiului Târgu Jiu și a sesizat principalele instituții responsabile.

El a remarcat o groapă de gunoi clandestină în centrul orașului și a criticat instituțiile conduse de primarul Marcel Romanescu, care ar fi trebuit să prevină astfel de situații. Popescu a solicitat urgent intervenția instituțiilor responsabile, printre care Garda de Mediu, DSP, DSV și Poliția Animalelor, pentru a lua măsuri conform legislației în vigoare.

Prefectul a subliniat că această situație este inacceptabilă și reprezintă un focar de infecție și un pericol pentru sănătatea locuitorilor. El a fost informat despre situație de către un cetățean care călătorea cu trenul și a mers personal să verifice situația. Deșeurile sunt amplasate într-o zonă strategică, punctul de intrare în Târgu Jiu, afectând imaginea orașului.

Mai multe instituții, inclusiv Garda de Mediu și Direcția de Sănătate Publică Gorj, vor efectua verificări în acest caz.

În plus, polițiștii locali din Târgu Jiu au aplicat amenzi în valoare de peste 80.000 de lei anul trecut pentru depozitarea necontrolată a deșeurilor menajere și provenite din construcții, conform datelor furnizate de reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.