x


  • EUR
    4.7792
    USD
    4.2976
string(7) "politic"

Guralivul AURELIAN BĂDULESCU îl deconspiră pe LIVIU DRAGNEA

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, cel care a recunoscut că a mințit la Parchetul General în ceea ce privește protestele din 10 august face noi dezvăluiri. Bădulescu susține că Dragnea a vorbit de multe ori cu ministrul de Interne, Carmen Dan, în aceea seară și nu este străin de violențele din Piața Victoriei.

Author: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 11.02.2019, 9:20

“Să spună Carmen Dan de câte ori a vorbit la telefon în seara zilei de 10 august cu Liviu Dragnea, după ora 8 seara!”, a declarat Aurelian Bădulescu la Realitatea TV.

 

Viceprimarul Capitalei consideră că vinovăția nu este din partea Jandarmeriei și că ministrul de Interne a știut ce urmează să se întâmple și a lăsat ca lucrurile să se întâmple.

 

“Întrebați-o pe Carmen Dan de ce nu a ieșit nici pe 9 și nici pe 11 august să facă declarații?”, a spus Bădulescu.

 

Liviu Dragnea a dorit „să pună românii împotriva românilor, ca să-și rezolve el problemele cu ordonanța”, este acuzația făcută de Bădulescu.

 

„Erau persoane din anturajul ministrului de Interne care ne vizitau des în zona în care ne aflam noi. Vă spun că una din acele persoane este deja pusă sub acuzare. Vă dezvălui că nu mai e secretar de stat la MAI, ci a fost mutat, ţineţi-vă bine, la Ministerul Apărării! Liviu Dragnea nu a fost niciodată străin de ce s-a întâmplat în 10 august. A vrut să pună românii împotriva românilor, ca să-şi rezolve el problemele cu ordonanţa”.