x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(14) "moneyamppeople"

HOROSCOP FINANCIAR. Concentrează-te pe un nou proiect din care pot veni bani frumoși

.

Autor: Catalina Mares | Sursa: Money.ro | Publicat: 27.05.2020, 6:58

Horoscop 27 mai 2020 

 

Berbec

ti pregătit să începi munca încă de dimineață cu forțe proaspete. Fii optimist și adu-ți aminte că succesul ține doar de tine, de modul în care știi să întorci lucrurile în favoarea ta. Treburile lăsate neterminate ieri trebuie neapărat încheiate azi. 

 

Taur 

Te pregătești pentru un drum lung și pentru o întâlnire cu o persoană care a avut cândva un rol foarte important în cariera ta. Dacă ai o șansă, discută despre o afacere nouă cu această persoană și s-ar putea să îți ofere câteva idei foarte bune. 

 

Gemeni 

Aştepţi bani sau alte beneficii materiale care este posibil să întârzie câteva zile. La serviciu, ai nevoie de o nouă strategie sau de alte surse financiare, deoarece investițiile din ultima vreme nu ți-au adus avantajele de care aveai nevoie. 

 

Rac

Lucrurile se pot complica la serviciu. Fără să îţi dai seama, unii dintre colegii de muncă inventează probleme pe care ţi le pun ţie în cârcă. Trebuie să fii foarte ferm la ședințe și să ataci subiectele cele mai dificile pentru a câștiga în fața lor.

 

Leu 

Îți merge bine la mijloc de săptămână și ești plin de energie. Profită de conjunctura astrală să te concentrezi pe un nou proiect din care pot veni bani frumoși mai târziu. La serviciu, este posibil ca şefii să ceară schimbări greu de acceptat.

 

Fecioară    

Conjunctura astrală dificilă, cu Mercur retrograd, poate accentua problemele financiare, dar trebuie să le faci faţă fără să apelezi la fondurile de urgenţă. Drămuieşte-ţi câştigurile cu mare grijă și vei depăși perioada aceasta în care banii reprezintă o problemă.

 

Balanță 

Vei avea o zi foarte bună, în care beneficiezi de multă energie şi de optimism. Pot apărea mici probleme, dar acestea nu vor fi de ordin financiar. Aşa că, poți analiza ofertele de pe piață dacă ești tentată să îţi cumperi o maşină sau obiecte mai scumpe. 

 

Scorpion 

Dacă este o zi plină de ședințe și încă se derulează toate on-line, fii foarte răbdător cu toți colegii care nu s-au adaptat să lucreze de acasă. Vei avea de pus la punct tot felul de detalii, inclusiv financiare, pentru a demara o nouă afacere importantă. 

 

Săgetător 

Vor fi câteva momente mai neplăcute azi și este posibil să descoperi probleme de ordin juridic sau greșeli făcute de colegi care nu cunosc foarte bine legea. Spre sfârşitul zilei, o discuţie cu un reprezentant al legii sau cu un avocat va fi benefică.

 

Capricorn 

Faci o greşeală pe care nu aveai cum s-o eviţi. Nu te mai învinovăţi, dar învaţă lecţia şi fereşte-te să mai ai încredere în colegii lipsiți de experiență. Tu singur trebuie să controlezi toate aspectele proiectelor la care munciți la serviciu.

 

Vărsător 

Primeşti veşti mai bune la serviciu şi capeţi mai multă încredere în deciziile şefilor. Lucrurile par să se îndrepte în direcția cea bună și, poate, că ar fi bine să amâni decizia de a-ți da demisia, dacă aveai de gând să pleci și să cauți alt loc de muncă.

 

Pești  

La serviciu reuşeşti să recuperezi tot ceea ce ai lăsat în urmă şi să pui pe roate un sistem de lucru care te ajută să fii mai eficient. Pe de altă parte, ai câteva idei noi de afaceri sau parteneriate care vor fi profitabile, dar nu le dezvălui nimănui deocamdată